Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petr_70

    Jen jedna poznámka pane autore:

    O přínosu obou Davidů Krejčího a Pastrňáka na MS 2018  bych moc nepsal!

    Je pravdou, že v zápase proti Rusům bezprostředně po jejich příjezdu zářili, ale v dalších zápasech pak nehráli vůbec nic a nijak týmu nepomohli ani ho výkonnostně nezvedli, takže výsledek byl úplně stejný jako letos!

    Obávám se že hráče, kteří dokážou být tahouny týmu a současně rozdílovými hráči momentálně nemáme..

  • Ať čtu jakékoliv hodnocení po MS tak nikde není zmíněno poděkování, že vůbec naši nejlepší volní hráči na MS přijeli až ze zámoří. Ti kluci jsou stále velmi mladí a mají vše před sebou. Ty zlaté hattricky a další medaile nedělali kluci co jim je 21 až 25, ale vesměs zkušení matadoři. Myslím, že by se hodilo i pochválit za to co se povedlo. Nikdo z nich nemusel přijet do bubliny tak jako většina švédů a pak by se hrálo o záchranu a né o čvrtfinále. Myslím, že nám v první řádě všem chybí pokora. Takový Vrána, nemá smlouvu, a přijel, obnovil si zranění , ale stále bojoval. Zadina se taky velmi snažil, Hronek, Kubalík, Chytil, bojovali, jsou to velmi mladí kluci co mají to nejlepší teprve před sebou, ale když budou všude číst jen takovou kritiku, že se na to nedalo dívat, tak už příště nepřijedou a spadneme do B skupiny. poslední MS2010 jsem taky vyhráli po neskutečné haluzi, nyní jsme prohráli o gól a už je všichni totálně kritizují, Kdyby padl gól byl by to úplně jiný obrázek, asi takový jako poslední třetina se Švédskem, Myslím, že to je hlavně v hlavě těch hráčů a v trenérech co jim to musí umět předložit. Jinak hokej umí dobře. Myslím, že už olympiáda ukáže že na tom nejsme zase tak špatně, až tam budou navíc Voráček,Pasta,Hertl,Nečas,Gudi,Krejčí,Zacha,Palát,Mrázek atd.

  • llll

    během MS selhali i experti sportovních deníků, když neviděli dále , než na konec českého rybníčku. Žádám i jejich rezignaci. :D  především Horáka a Kuchaře z Deníku sport. 


  • Mamon a honba za ziskem z MS pro organizátory udělal z MS humus. Všichni vidí, že nevyhrál ten nejlepší, ale nejšťastnější. Celkem 10 utkání museli odehrát hráči, hrající o medaile. Hráči nejsou stroje a pro diváka to bylo také únavné. Nejde totiž o nic jiného než zase o ty PRACHY. Příště už nebude ve skupině 8 mužstev, ale 12 a MS bude trvat 2 měsíce. (ironie) A můžeme se těšit dokonce na hráče z Afriky, kteří led nikdy neviděli.


  • Reprezentační trenér už nemá co učit hráče hokej.

    Reprezentant to prostě musí umět. Že neumí? To není chyba trenéra. 

    Prostě má "materiál" jaký pro něj zůstane a z těch drobků musí udělat královskou hostinu.

    Kdo z nás by to zvládl lépe? 
    S obsahem článku souhlasím. Byl to zvláštní šampionát náhradníků. Mistrovství světa se stává jen jedním z turnajů. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit