Přejít na výpis diskuzí
Pistorius se proti obvinění z vraždy odvolal k ústavnímu soudu
11.1.2016 | Redakce Sport.Tiscali.cz
11 příspěvků
-
njn vrcholovi sportovci zobou kdejaka svinstva az z toho maj mozek na kasi!
-
připomínám, že ta holka s ním celou dobu byla v domě, což věděl... A pak ji zastřelil přes dveře, když šla na WC!! Vymlouvat se na zloděje mi připadá trapné? Já osobně o jeho úmyslu nepochybuji!!
-
Ferdyš Pištora je nevinnej!!!
-
Náš vůdce Putin by ho dávno vlastnoručně zastřelil do týla.
-
-
Nebo by ho vlastnoručně vyznamenal.
-
-
Náš ústavní soud ho jistě osvobodí. Už osvobodil jiné lumpy...
-
Myslím, že se zde jedná o justiční omyl, neboť Pistorius sice přivodil své přítelkyni smrt, ale s větší pravděpodobností se opravdu jedná a jednalo o nešťastnou náhodu....Podle mého by měl být zproštěn obžaloby...
To jarda: Musím reagovat na Váš "zaručený úsudek a pravdu"... Když vezmete, že Pistorius měl svoji přítelkyni rád-byla to opravdu pěkná ženská, a v kombinaci s jeho až přehnaným strachem ze zlodějů, tak jeho jedinou chybou se jeví, že si neověřil, kdo opravdu za těmi dveřmi stojí....Střílet bezmyšlenkovitě v afektu skrz dveře je unáhlené a zkratkovité jednání v jeho případě nedozírných následků....Ale zásadní rozdíl mezi kauzami Kramný a Pistorius je v tom, že nikde nebylo vidět Kramného upřímně projevit lítost na ztrátou rodiny, za to Pistorius brečel "krokodýlími slzami". To nebylo hrané, ale opravdu ji měl rád.... -
-
Trochu jsme si neporozuměli. Měl jsem raději napsat že "by ho jistě osvobodil".
(Jako Justicia to jistě víte)
Jinak, čištění zbraně je zdrojem častých nehod. Čistit by se mělo ve zvláštní místnosti a měl by předtím být proveden "Náboj skryj"!
Na nikoho nemířit raději ani prstem!
A vůbec-Nomen-Omen! (Neměl by se spíše jmenovat PISTOLIUS?) -
To, že P. brečel, bylo lítostí sama nad sebou.. On je teď už jen bývalá "celebrita", která si takhle zpackala život
-
Copak, paní soudkyně :)? brečel věrohodněji než Kramný? narážím na vaše zcestné mekty a samosoudy v diskuzi pod 28 lety pro Kramného....znovu a znovu přicházím k úžasu, když vidím, jak si lidé dělají na základě pár novinovejch plků urychlené "OBJEKTIVNÍ" závěry a
vynášejí soudy.....znovu vám paní připomínám "co mi není rovno, po tom je mi ho*no" :)
a vám specialně - suďte napřed sebe, po psychické stránce.
Vy žít v době temna a mít právo soudit, tak je tu o 100 upálenejch "čarodejnic" víc a naopak o 100 zm*dů na svobodě víc *12*
-
-
Impertinence Pistoriuse je zcela zřejmá.