Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vystavujete už i relikvie od Jaromíra Jágra nebo ještě ne, když stále pokračuje v aktivní hráčské kariéře?Pořád
    ještě hraje. Je skvělé, že se dočká ocenění od Pittsburghu. Dlouho k
    tomu schylovalo, je dobré, že se domluvili. Před týdnem jsme se setkali v
    Praze na konferenci Mezinárodní hokejové federace a při té příležitosti
    se zmínil, že chce trénovat do ledna a pak se znova zapojí do hry.

Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/nhl/stanley-cup-v-cesku-phil-pritchard-rozhovor.A231120_003402_nhl_mkr

no na Jardu zapomeňte.. to se budou muset otočit ještě 2 generace zaměstnanců té Síně slávy, než to tam budete moci vystavit a Jarda skončí. Je v rozpuku, marné. Teď jsem ho viděl a má postavu jak twiggy a v obličeji rysy jak Adonis, podle mě někdy okolo Vánoc zase naskočí. On je jak Beatles, Nirvana nebo Olympic, prostě chce viset aspoň 5 generacím v pokojíku na zdi. Pak mu můžete udělat samostatnou síň slávy, pač má už dresů, že by to mohlo být jenom o něm a kde je ještě do stovky, je v půlce kariéry..

• https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2023-24/439370/sloncik-jako-ronaldo-umi-to-trefit-ja-uz-se-to-nenaucim-smal-se-fantis.html

Slon má výbornou kopací techniku, už jsem psal před časem. Oba ty trestňáky z velké dálky byly rány.. ten kluk má před sebou skvělou budoucnost, když bude makat, hrozně se mi líbí po všech stránkách na svůj věk. :) Zlín by ho měl více hrát, teď chodil z lavičky. Všichni ti tři mladí - Tkáč, Bůžek a Slon jsou velmi zajímaví..

• https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2023-24/439946/o-nejvetsiho-palice-projevila-zajem-slavia-i-plzen-pust-ukoncil-patickou.html

no tak konečně někdo napsal, že ho chtějí ti nej u nás, tlačil jsem ho mimo Baníku, který devítku má, snad všem. Dan Vašulín by potřeboval do lepšího týmu, kde na něj bude více tým hrát, bude dostávat více balonů, které potřebuje. Na to, že je jen v Hradci, se ale do těch šancí umí dostat, ta patička byla světová. To ukázal, že v tom boxu z něj může být v lepším týmu zabiják, podobně jako Laco, který už to sezonu ukazoval, taky tu Naldovskou patičku umí. :)

• https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2023-24/439937/bez-ewertona-banik-lepi-ztratu-mozna-nahrada-z-nigerie-chybi-i-lischka.html

Ewerton je pro Baník důležitým, ale Baník obecně jako tým bude mít teď, na těchto terénech, problém už všude, pač je to technická elita ligy. A s ním i Ewerton.. uvidíme příští zápas s Plzní, jestli zopakují doma ten výkon proti Spartě. Mají v kádru málo bojovníků, o tom už jsem psal, tohle tam musí zanést, aby tihle ztrhli ostatní právě v tom zimním období, kdy to není tolik o kombinaci, ale o jednoduchosti hry.. pač na trávník si stěžuje i Slavia, a to je jeden z nej týmů ligy, kde jinde by měli mít hřiště i v zimě ok, čiže v tomhle období se budou stírat rozdíly mezi technickými týmy a zbytkem..

• https://www.idnes.cz/sport/tenis/turnaj-mistru-turin-zelena-skupina.A231116_171702_tenis_ten

ti čtyři podle mě nej tenisté současnosti jsou i ve finále Turnaje mistrů.. A Andy Murray doufám kouká, protože jsou tam i ty dvě nej mladé pušky a nebýt takového Jannika Sinnera, tak už Nole balí kufry z Turína, včera ho zachránil, když ho předtím přejel. Chtěl jsem zápas Carlitose s Nolem, což předpokládalo dnešní vítězství Carlitose 2-0 na sety, takže ten zápas přijde!! Pač Nole ještě Carlose regulérně neporazil, Carlos jeho už přitom 2x ano, navíc každý jejich zápas končí Nole na pokraji vyčerpaní. To pro Andyho. :) . V Roland Garros to bylo jen díky laktátovému deficitu těla Carlitose a ve windy Cincy si Nole pomohl kreatinem,přičemž Carlos tam byl dobrých 70% lepším hráčem, kdy vedl ve 2. setu už 4-2 a stačilo jen dopodávat. Nole tam přitom hrál fantastický turnaj, měl určitě lepší formu než Carlos. Což je stav i tady v Turíně. Nole tady hraje jako zamlada. Carlitos se ale dostává taky do formy, jak ukázal dnešní zápas s Méďou, který zase uznale pokýval hlavou u sítě, když mu podával jako poražený ruku.
    Jsem na to zítra zvědav, ale protože Jannik už hraje to, co v něm vidím, tak třeba Andy Murray po tomhle turnaji v neděli vezme svá slova zpět, že tady nejsou žádné mladé pušky, které by Noleho sundaly.. Už ho sundaly přitom 3x, pač už ho začal porážet i Jannik, psal jsem teď nedávno, že je to u něj jen o hlavě, že už na něj má. A to je Nole ještě v plné síle, to nikdo nemůže říci, že ne.. :)

• kdo máte rádi tennis, tak o weekendu koukejte. Jannik, Nole mají super formu, Carlitos se do ní dostává, budou to krásné zápasy mezi aktuálně nejlepšími tenisty světa, jak už tvrdím delší dobu..

• https://www.idnes.cz/sport/tenis/djokovic-davis-cup-tenis-dopingova-kontrola.A231125_130458_tenis_jrv

četl jsem si, jak Nole vyhlásil pro příští rok útok na všechny 4 slamy + olympiádu. Myslím ale, že se spíše dočkáme buď jeho konce (fyzické vyčerpání, pač nyní už proti němu stojí dva vlčáci - Jannik + Carlitos a narazit na ně dvě kola po sobě, tak to nedá ani Nole) nebo nějakého těžšího zranění pramenícího z únavy, což Nolemu nikdo nepřeje.
    Jannik už ho totiž porazil dnes podruhé během 10 dnů, navíc ho otočil ze 3 matchballů a Nole zase nevypadal vůbec dobře fyzicky. Dokonce musel chodit na síť, jak už se mu nechtělo do těch dlouhých výměn s Jannikem, které dnes v drtivé většině navíc prohrával. Na vítězné míče třeba prohrál o skoro trojnásobek.
    Komentátor si myslí, že Nole půjde i do čtyřhry. Já si myslím, že jestli ano, tak to velmi ulehčí Italům situaci s rozhodujícím bodem, pač je opravdu zase vyčerpaný po těch 2 a půl hodinách, kdy ho Jannik pěkně zase prohnal tak, jako to dělá Carlitos každý jejich zápas, krom teď toho posledního, kdy Carlitos vypadal, že už by chtěl mít po sezoně. Ale v té nové budou zase oba plni sil, a to není vůbec dobrá zpráva pro Noleho fyzický fond, který vždy býval excelentní. Ale tihle dva talentovaní future legends jsou na tom dobře fyzicky i úderově právě. Proto tvrdím a zase to napíšu, že tihle dva kluci pošlou Noleho do důchodu, viz. první věty téhle glosy. Přichází prostě jejich éra. :)

• https://www.idnes.cz/sport/tenis/tenis-turnaj-mistru-zpravodajstvi.A231118_171716_tenis_ald

Carlitos si musí tak měsíc úplně odpočinout od tennisu a dělat cokoliv jiného, co má rád, mám pocit, že vyhořel.. neznám sportovce, který by ve 20letech dokázal ale to, co on. Vždyť mu chybí už jen vyhrát tenhle Turnaj mistrů, Australian open a Roland Garros a vyhrál vše cenné, co lze v tennise sebrat. Do toho má ještě trofej z Turnaje future powers.. + už vyhrál 5-6 tisícovek. Co na něj poslední čtvrt rok koukám, tak se poráží sám, přesto nahrál tolik bodů, co drtivá většina tenistů ne, ani když jsou ve své top formě.. :D
    Jannik a Nole tam mají nej formu, jsou ve finále zaslouženě. Jsem na to zítra zvědav, jestli to Jannik zvládne podruhé. Měl by, hraje tam nejlépe a už hraje to, co od něj čekám poslední dva roky. Měl by začít sbírat trofeje a začne ta jízda Carlitose a jeho, kterou předpovídám pro příští roky. :)

• Tenis jistě ozvláštní pomyslný trojúhelník, v němž hodlají
    dva mladí vlčáci nahánět stále ještě na špici se držícího matadora,
    přičemž se zároveň poperou mezi sebou.

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/jannick-sinner-tenis-grandslamy.A231127_175550_tenis_ald

taky si myslím, že to tak bude, jak jsem psal před pár dny někde tady níže. Vezměte si jen tu šňůru Jannika proti Méďovi za poslední snad čtvrt rok. Předtím s ním prohrál 6 zápasů v řadě, teď ho už ale 3x v řadě porazil, u Noleho to stejné. Nemohl ho porazit, teď ho porazil během 10 dnů 2x. Dostal se tam, kde ho vidím už roky, protože zvládl s Darrenem mentální stránku + s kondičním doladil nabírání svalové hmoty tak, aby ho nelimitovaly křeče v zápase. Má taky výborný tým, stejně jako Carlitos. Proto se bojím o Noleho zdraví v příští sezoně a fyzický fond. :D  pač fakt nevím, jak těmto future powers bude brát 3 sety na grandslamech tak, aby ty zápasy stlačil min. pod 4 hodiny a vyhrál je ve 3 setech. Oni ho zničí fyzicky...

• Trochu mě štve, když už jsme byli na
    kontaktní vzdálenost přímo u sebe, že jsem to opravdu nezkoušel víc
    tahat na zem. Tam jsem si na něj silově věřil, byl jsem lepší.
    Vytrvalostně i kondičně jsem rovněž cítil větší baterky. Je to pro mě
    poučení, jedeme dál,“ motivuje se český bojovník.

Zdroj: https://www.sport.cz/clanek/bojove-sporty-mma-prochazka-promluvil-udelal-jsem-chybu-konec-zapasu-dokazu-otocit-i-horsi-veci-5016642

tohle jsem psal.. jako taktiku na Pereiru. throw back yet.. Jirka vůbec nevyužil své síly, což mě překvapilo. hnát to na zem, tak vyhrál jednoznačně.. take downs, popř. ho ukončit na zemi, jak už by byl s postupujícím časem unavenější.. tak snad v odvetě..

• https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-analyza-nejhorsi-tymy-v-polovine-ligy-na-cem-mohou-stavet-a-co-je-srazi-5017068

Budějky se zlepšily vzadu, pač pustily některé křídelní hráče a dodali tam nové. V tom systému, který hrají, se křídla musí nutně vracet, aby pomohla obraně. Jinak hrají stále dopředu sympaticky. Rád na ně koukám, pač si pamatuji ten nudný fotbal, který Budějky dříve hrávaly, když to s nimi bývalo up and down, postoupily a za rok byly zase dole. Jsem na ně zvědav, jestli začnou střílet branky, pač by se měli s touhle hrou zachránit, když už to zlepšili směrem dozadu. :)

• https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-zapotocny-nejen-o-zmenach-v-budejovicich-bylo-to-pro-me-citlive-vadi-mi-ze-nasi-hraci-jsou-biti-5017259

Budějky hrály možná nejlepší zápas tuhle sezonu z protivníků Slavie. Byl to krásný zápas, mnohem lepší než ten Olomouc - Slavia, který trenér Jílek třeba chválil jako v evropském tempu, tak doufám koukal na ten výkon Budějovic, které zatím mají výsledkově smůlu, ale předvedly mnohem lepší výkon proti Slavii než právě Olomouc. Takhle jsem přitom čekal, že bude hrát ten zkušený olomoucký tým, ale podstatně méně běhal než Budějky. čekal jsem, kdy jim dojdou síly, ale nedošly..
      Podle mě by ten majitel Budějek měl po tomhle výkonu vrátit Niklíka zpět, pač Budějky hrají nejlepší fotbal, co fotbal sleduji a z čísel jde hodně vidět, že ten tým stojí za trenéry, že tomu systému, co tam Zap s Niklíkem nastavili, věří. Mají zajímavé hráče, dost často bylo i vidět, že Slavisty v záloze převyšují technicky. Kdyby některé ty brejky vyřešili ještě lépe, tak Slavia měla i v tom, jak k zápasu přistoupila s nasazením, problémy. Byl to fantastický zápas díky oběma stranám, jakých je v lize málo. Budějky jsou velmi dobře trénované, to bláznivé tempo v pohodě vydržely. Takové Budějovice jsem roky předtím v lize nikdy neviděl. Bylo fakt vidět, co chtějí hrát - balon rychle na křídla po zisku, především na Alliho.
      Dole se to mele, liga je pěkně vyrovnaná, každý poráží každého, majitel Budějek by měl být v klidu a dát trenérům čas. Jakmile to ten tým výsledkově prolomí, udělá 2-3 více výher během 5 kol, tak se dostanou hned do té střední skupiny. Mají fakticky kvalitně složený tým směrem dopředu, všichni se vrací, bylo to vidět a i stopeři hráli výborný zápas, co vše uskákali, pač Slavie hrála v ďábelském tempu, pořád čekali, kdy Budějkám dojdou síly, čiže vzadu i dost Slavie riskovala, pač síly nedošly a těmi brejky Budějky hrozily až do samotného konce. Podle mě tam jsou ještě jiné týmy na ten přímý sestup a v baráži by Budějovice 100% uspěly s touhle hrou. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit