Přejít na výpis diskuzí
Po půl roce zase rozchod. Zklamaná Kvitová je opět bez kouče
6.9.2016
4 příspěvky
-
Petra je zcela jistě na rozcestí. Ve světové tenisové špičce dlouho nemůže vydržet tenistka, která má svou hru postavenou na servisu a max. na dvou dalších agresivních úderech, nevěnuje pozornost dostatečné fyzické přípravě (vyhazuje kondiční trenéry a kouče), a hlavně nemá základní předpoklady - při své fyzické konstituci nemá správně rozvinutou svalovou motoriku. Problém není v trenérech, problém je v hlavě a v nedostatečném pohybu. Neviděl jsem ještě hráčku, která by v zápase byla vyčerpáním tolikrát "na čtyřech" (O.H. Rio). Sebevědomými rozhovory, kterými hodnotila své zápasy na US Open jen potvrdila, že nevnímá realitu. Jak už jsem tady napsal na jaře po "padáku" pro Kotyzu, "Petra už půjde jenom dolů" a nebudu se divit, když do dvou let se v tichosti propadne do tenisové historie.
-
Nemáš pravdu! Petra není typ hráčky, která se bude držet roky na hrotu tabulky! Nepotřebuje
si ničit zdraví přehnaným tréningem. Je to dobrá hráčka, kterou rádi pozvou do celého světa.
A to hodnocení rádoby odborníka je obludná lež. -
Petra je možná na rozcestí,minimálně dva roky hraje to samé,nelepší se,někdy se na ten její tenis nedá ani dívat, bídný servis a v podstatě se dá říci,že soupeřky jí mají přečtenou,v posledním prohraném zápase na US open s A. Kerbrovou to byla bída,chce to trenéra typu pana I. Lendla, ale kde brát,v česku nejsou, no snad bude mít tentokrát šťastnější ruku ve volbě a přeji jí hodně štěstí,zcela určitě má na víc než v současnosti hraje. *7*
-
... já bych s tím fulneckým vepříkem nebyl ani minutu, ale to zdejší póvl jistě nechápe :)))