Projekt fotbalové superligy opět ožil, mělo by ji hrát až 80 klubů
-
Sparta dnes na Bohemce hraje dobře. :) Zdá se mi, že kombinačně zvyšují tempo. Ten Fin, kterého si přivedl trenér Priske, je zajímavý, hodně jim pomůže uklidněním hry a finálkou. Kdyby Bohemka nekouskovala hru, tak už je podle mě po zápase a Sparta by je dnes totálně přejela... :) A Krejča už poněkolikáté na stoperu, kde ho vidím i já v jeho kariéře, jak už jsem několikrát psal, klidně až do 35let. I když je to ze dvou stran vynucené (nedostatek zdravých stoperů a Fin a rychlý Saďa mu hrají na šestce + Wiesner je podstatně lepší směrem dopředu, než kdyby měl nějak více obranných úkolů, navíc Sparta má tým na tenhle systém s možností soupeře přehrát, diktovat hru a dnes to navíc ani jinak postavit nešlo, pač Bohemka tohle hraje pod trenérem Veselým taky..), tak si myslím, že ty své přednosti prodá právě na tomhle postu. Navíc to stíhá zavírat i na pravé zadní tyči při útočných akcích (standardkách), kde by měl být v těchto situacích asi spíše Viťas nebo Wiesner. Trenér Priske Wiesnera vysunul v tom systému 3-5-2, vracet se musí, ale nemá tolik obranných úkolů jako kdyby hráli vzadu ve čtyřce, pač tenhle systém je hodně útočný. Překonat se ho dá snad jen hrou na breaky s pasy za obranu, ale to moc Bohemce nejde..
-
-
nejlepší zápas Sparty letos. Jde fakt vidět už práce trenéra Priskeho, Sparta výrazně zrychluje pod ním, Bohemka dnes vůbec nestačí, přitom hrají dobrou sezonu. Už tam jsou vidět automatismy :) takhle Bohemku doma letos přehrál jen Baník, a to jen v 2. půli..
-