Roman Kreuziger ukončil kariéru, cyklistiku ale neopouští
-
Ani se nedivím, že odchází, musí to být opravdu strašně náročné... Já také moc ráda jezdím na kole, ale dělat ho vrcholově bych rozhodně nechtěla. Můj syn se chtěl jednu dobu věnovat cyklistice, ale nakonec jsme se domluvili, že bude hrát volejball a na kolo bude chodit ve volném čase. Letos v létě jsme například byli na cyklistickém výletě na kole. Koupila jsem mu na to super vybavení.
-
Kreuziger byl pro mě člověk, který byl symbol té nejlepší české cyklistiky. Hrozně se mi jednu dobu líbilo jeho silniční kolo. No, samozřejmě že jsem na něj neměl. Ale byl to člověk a sportovec, který mě na to kolo dostal a rozšířil mi obzory cyklistiky. A jeho komentáře třeba k letošní Tour de France fakt dávaly hlavu a patu, na rozdíl od jiných.
-
Problematický "zobač" ... jak přestal zobat ... výkony se již nedostavily ... posvítili si na něho a měl po ftákách:-) !!!🤮🤮🤮
-
-
Vy jste zase nějaký přechytralý, co? Jak víte, jestli zobal? Zrovna Kreuzigera považuji za jednoho z top a férových cyklistů. Ostatně byl to jeden z mnoha, kteří mě k cyklistice dostali. Teď kupuji cyklo komponenty hlavně podle toho, co používal on. A jestli má u cyklistiky zůstat a třeba se dát na dráhu "bafuňáře", budu mu jenom fandit. :)
-