Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty vaše emoce si laskavě strčte do prde.e ! Na to není nikdo zvědavý, že teď někdo někde třeba i pobekává. Měli jste od začátku ten fotbal, co vás všechny královsky živí, pořádně hrát, hrát a zase hrát, jedno pod jakým trenérem. I když ten trenér třeba stojí za "starou belu". Teď už je pozdě na emoce a fňukání, ale uvědomte si, páni čutálisti, že jste zklamali řadu lidí, zejména vašich fanoušků a mladým fotbalistům jste dobrý příklad bezpochyby taky nedalii ...
  • Ještě že na tu pítchovinu nekoukám,přeplacený lemplové bez výsledku se diví. *1*
  • Nešťastník Bílek by Haška rád viděl u nároďáku. Ten pán (Bílek) snad není skutečně při smyslech. Vždyť tím vyčůránkem v roli předsedy kopálistů všechny hrůzné výsledky začaly. O Polsku bych pomlčel. Způsob, jakým jsem se tam dostali, byl hanebný a tam jsme měli víc štěstí jak rozumu. Takže podtrženo a sečteno: Za trenéra Bílka jsme se dočkali nejhorší části v dějinách kopané. Potvrdily to i sponzoři, kteří houfně mizí na opačnou stranu, než je fotbal. Smůla je, že neschopnost dobře zaplacených nejvíc odnesou kluby v nižších soutěžích.
  • Hlavním viníkem neuspěchu je Pelta,který stale obhajoval pozici reprezentačního trenéra Bílka,ač bylo od počátku jasné,že Bílek je neschopný.Dalším nešvarem bylo,že byl znechucen fotbál Barošovi a ten scházel nejvíc,Plašil je nejslabším článkem reprezentace a Čech který se každý zapas podepsal alespoň na jedné brance má dávno zeniz za sebou a on jako fotbalista roku bylo také nějaké podivné.Rosicky ten je druhý Nedvěd,co z toho,že umí,ale je více zraněný nežli na travníků a takový fotbalista nemá v reprezentaci co dělat.Potřebujeme kvalitního trenéra a nové kvalitní reprezentační mužstvo.Když jsem se díval na hodnocení naších hráčů v zahraničních ligách,tak naší reprezentanti patřily mezi ty nejhorší hodnocené a tento kádr nás reprezentoval,zatímco lepší fotbalisté seděli na lavičce,nebo je Bílek vůbec nenominoval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit