Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.idnes.cz/fotbal/domaci-souteze/admira-praha-ceske-budejovice-b-sazky-fortuna-facr-trestni-oznameni.A230822_152246_fot_dsouteze_min

    za tohle si mohou sázkovky ale samy, jednak z podstaty své existence a jednak by neměly vyplácet každý takový podezřelý náběr, pokud už mají informaci, že tam probíhaly nestandardně vysoké peněžní toky.  Problém je ten, že se jim to i dosti často vyplácí, protože tyhle gangy cílí na tzv. kurzová překvapení a tahle sázková mafie má zisky především z těch náběrů na favority.. v sumě na tom vydělávají, proto se řeší jen toto minimum případů se sázky na goly, kde ty náběry v opositu nemají takové a tím pádem prodělávají. čiže lumpové jsou na obou stranách, jsem chtěl napsat. :)  Zdanil bych to brutálně, nebo zrušil.. Andrej výzva pro tebe asi, pač téhle vládě se to zatím nepodařilo zrealizovat.. jakože tohle je další plus Andrejovo, že po tom šel jak po uzeném, kdy zavedl ty registrace všech gamblerů, tuším je to tak všude, i v kasinech, tam už asi ale možná déle.

    • pač já vím o jednom případu z MMA Ondřeje Novotného, mám pro to důkazy (lidé vypoví v anonymitě), celebritního souboje, kde prý kurzy lítaly a otočily se po podvodných náběrech těchto celebritek úplně naopak a tohle nikdo mediálně neřešil jako tohohle Patáka např., čiže to svádí k tomu, že tam se sázkovky nabalily na úkor možná poctivých, ale chorých, gamblerů a nikdo to tak neměl zájem řešit a tohle taky není v pořádku. Zdanit progresivně, nebo zrušit..

  • https://www.idnes.cz/fotbal/zahranici/trener-jiri-jarosik-orenburg-konec-smlouvy.A230822_112230_fot_zahranici_duff

    podle mě by měl Jirka do Ustí. Něco nového tam začíná a buduje se, zažil tam dobré časy a mohl by si tam napravit renomé. S Ustím hrával dobrý fotbal, objevil Vasila Kušeje, který pod ním šel nahoru. Tak jsem zvědav, jaké bude další jeho angažmá :)

  • https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-lingr-je-blizko-odchodu-ze-slavie-ma-namireno-do-nizozemska-5009388

    Feye by potřeboval spíše tvůrce hry, nevím úplně, jestli je Lingr pro ně. Lingr by se mi líbil v Celticu, Glasgow Rangers, nebo klidně v Premier league v takovém West Hamu, je to silový hráč.. Koukal jsem teď půlhodiny na derby se Spartou a nijak ji nepřehrávali, nedivím se, že tam nevyhráli. Kokcu jim chybí obrovsky, letos to titul nebude, ten půjde za PSV, myslím..

  • A baníkovci?

    V bílých tričkách zaplnili sektor v
    jednom z rohů stadionu, a když vytáhli české vlajky, začali zpívat Kde
    domov můj a nad hlavami drželi podobiznu herce Jiřího Kodeta,
    představitele cholerického veterána Krause z legendárních Pelíšků, s
    jednou z jeho nezapomenutelných hlášek, tleskali jim i fandové soupeře.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/fortuna-liga-5-kolo-slavia-praha-banik-ostrava.A230818_162620_fotbal_tals


    😂 hezký vzkaz, chachaři..

  • Baník nemá dobrou sestavu... mně napravo chybí Ndefe do brejků, nalevo pak přebývá Frydrych, chybí Lischák..to vypadá na redku Baníku v zápase, pač tihle dva to neubrání. že chybí Abdullah bych ještě chápal tak, že půjde ve 2. půli na brejky, když už bude obrana Slavie unavená... Ale unavená z čeho?? Aby Baník vůbec udržel balon.. Slavia to má ulehčeno, ta levá strana nevím fakt.. Kpozo se ještě nerozehrál, tam bude muset hodně makat Šiňas a Boula, aby těm dvěma pomohl. Kubala zraněný, to není taky dobrý.. tohle si Slavie může prohrát podle mě jen sama. A to jsem věřil, že jim Baník může zatopit... ale s jinou sestavou..
    Bohemka dostala dobrý kotel na to, že má dobrou obranu, jak říká ob kolo trenér Veselý.. jako bych mu to nepsal.. pořád tam má stejná jména, to si o tu ostudu koledovalo... To, že se Bohemka dostala s tímhle do pohárů, to je jen chybou ostatních týmů a jejich trenérů, funkcionářů (Slovácko - Svěďa chtěl doplnit kádr, Baník - stabilizuje až nyní kádr, v Libe majitele, v Bolce, že neudělali doposud řez v obraně, což je zase doběhne), neměla tam s touhle obranou, co dělat. Což potvrdilo hned první kolo a obrovská ostuda - 7 branek, mohlo jich být 15.

    • a teď říká polský komentátor na Polsatu to, co píšu od 1.kola. že výsledky Baníku byly daleko horší, než jeho hra. že měl mít Baník podstatně více bodů.. tzn. směrem na sever to novináři vidí jinak než tady u nás. :) přál bych vám ty komentátory nyní slyšet, jestli umíte polsky někteří naši novináři.. :) Poláci rozumí fotbalu - mají lepší ligu, více úspěchů ve fotbale obecně, lepší stadiony

      • Frydrych už od 17.min. žlutá, to vypadá na redku.. pokud půjde Slavie přes něj, tak Baník slízne bůra. Tam měl být Pojezný, pokud Baník nemá na výběr, navíc je určitě lepší a perspektivnější. Slavie je pěkně v prdeli, pač měla zatím jednu šanci, právě přes Frydrychovu stranu, nechápu, že tudy po zemi nehrají průnikovky, to Jindra určitě ví, že tohle na Frydrycha bude platit na konci jeho kariéry a myslím, že to platilo i na jejím začátku. Bohužel Baník musí ještě nakupovat a zároveň by tak 5 hráčů mělo ještě odejít, už jsem je psal. Dnes jsou 2 v základu, což nemůže přinést nic dobrého na tak silné půdě..

        • Slavie nemá ale v sestavě spoustu hráčů, kteří by tam být měli, Jindra usoudil, že na tuhle sestavu Baníku bude stačit lavička.. A mohla, nebýt Tijaniho.. Dobře, že to Baník udržel, do 2.půle určitě Abdullah.. Baník tam nechala Slavie držet jednu fázi dosti míč uprostřed, to by se jim nemuselo vyplatit ve 2. půli a mohla by tam přijít nějaká průnikovka na Buchtiče a Abdullaha. Ale že bych si myslel, že Baník s tím, co má dnes vzadu a na krajích, udrží vzadu nulu, proti Slavii, která na ty kraje sází dlouhodobě a hraje přes ně, to si fakt nemyslím.. Baník bude muset dát min. 2 branky, aby dnes něco na Slavii uhrál, pač 2 určitě ve 2. půli dostane v tom stupňovaném tlaku Slavie. Půjdou tam áčkoví hráči z lavičky nyní..

          • gol přes Frydrycha, velká šance Slavie v 1. půli taky přes něj, kdy se nezvládl vrátit do svého prostoru. Netuším, proč už tam nešel místo Laca Tanko. Baník měl dvě brejkové situace nyní a TAnko by z toho mohl vytěžit daleko více, Laco není brejkový hráč..nevím, co to Pavel dnes dělá s tou sestavou, ten zápas prokaučoval, i přes ty absence se to dalo složit brejkově, netuším, proč tam je dnes Laco??jestli chtěl budit dojem, že aspoň na 10 vteřin Baník udrží míč vepředu?? to není zápas pro něj, tam měli být rychlí hráči sami - Ndefe na kraji, aby po ztrátách hrozili z brejků Slavii. Konečně tam ten Tanko jde.. už měl jít z kabiny

            • na tenhle zápas by měl Baník i jeho trenér hodně rychle zapomenout. Ještěže Slavie hrála taky bídu, jinak jeli s debaklem díky nevhodně zvolené sestavě..to, co hrálo na konci, mělo nastoupit na počátku, bez Laca, jen ti běhaví kluci. Hrál bych 4-5-1 s prolínáním vepředu a zahuštěným středem. Netuším, co chtěl Pavel hrát, celý zápas jsem to nepochopil..

  • Sparta teď bude muset každopádně střídat po té redce pro Krejču. Buď stáhne dozadu na stopera Pavelku a do zálohy půjde MVP Kaan, anebo tam zariskuje s Gomezem, který by mohl mít ale velké problémy s Filou na zemi. Fila se mi líbí, konečně v Teplicích, pod kvalitním trenérem, ukazuje to, proč jsem ho vyzvedával a Slavie podle mě správně koupila. Je to komplexní útočník, takových je málo. Umí hrát zády k bráně, i být tahový, má i hlavičky. Toho si podle mě Slavie v zimě stáhne, nejpozději napřesrok. Podle mě je totiž pro její hru daleko více než Tijani..

  • Jak se liší konkurence?V české juniorce
    konkurence nebyla, hrálo zbytečně moc týmů. V áčku jsem zase pořádně
    nevěděl, jestli nastoupím, nebo ne. Silově jsem ještě nebyl na úrovni.
    Proto zámoří dávalo největší smysl, mladí hráči obecně potřebují být
    hodně na ledě a v zápřahu, aby se rozvíjeli.



    Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/nhl/matyas-sapovaliv-rozhovor-priprava-juniorka-vegas-sapinaw.A230817_111609_nhl_huda?zdroj=vybava_recombee


    to je to, čím jsem argumentoval i já v rámci lobbingu za odchody do juniorských soutěží u našich mladých hokejistů. nyní to jeden z těch nejtalentovanějších ze stříbrné U20 potvrzuje..

  • „Podobných levých obránců typologicky moc nenajdete. Jeho
    čísla a data, která měl u nás, předčila i některé hráče z Premier
    League,“ hodnotil bývalého svěřence kouč Slavie Jindřich Trpišovský.



    Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/domaci-souteze/prostejov-vychova-talenti-david-pichal-petr-jaron.A230818_744417_fot_dsouteze_ten

    tam je třeba se dívat a porovnat kvality lig, hráčů, kteří proti němu nastupují, Jindro. Takhle to porovnávat fakt nejde.. :) já jsem tady u nás porazil už všechny v tennise, i bývalého závoďáka, mám lepší bilanci než Alcaraz, ale na tour už se nechystám. Podle tebe bych mohl.. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit