Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2023-24/439071/trpisovsky-po-pauze-jsme-ztratili-tvar-jirka-ukazal-proc-jsme-ho-chteli.html


    tady JIndra říká to, co píšu níže... o trenéru Koubkovi, výkonu Traoreho... zase je férový chlap, že nekličkuje a i on si myslí, že trenér Koubek je nedoceněný za svou kariéru..taky už to říkám roky.

  • noo Plzeň snad měla i více šancí než Slavie, určitě remízový poločas... :) výborně hraje Traore, ale celý střed Plzně. Mně se Slavie nezdá ve formě.. V Libe vyhrála díky sudímu u VAR, v Římě to bylo hodně špatný, vezmeme-li v úvahu i to, že se AS stáhl do toho Mou obranného bloku ve 2.půli a hráli jen to, co potřebovali..
    Slavie má nyní jen štěstí, že soupeři neproměňují (Plzeň měla dobré 2-3 tutovky a hlavně teda přes stranu Tomiče, kterého taky Jindra vynáší do nebes, ale v zápasech to není bohužel vidět, možná v treninku je lepší, to ale nevidíme.. Jindra asi působí psychologicky, pač sám cítí, že tenhle tým nemá zdaleka sílu toho z minulých let.. viz. i derby) a sudí pomáhají.
    určitě to není ta Slavie z před 2-3 let. Zafeiris pak není určitě Stanciu.. Mám na něj pohled jako na desítku a opravdu netvoří hru Slavie jako Nico. možná potřebuje 2 roky na adaptaci, aspoň bojuje, ale jak v repre Norska, tak i v tom zápase na AS bylo vidět, že je tady velmi přeceňovaný.
    Plzeň hraje velmi dobře a doufám, že neprohraje, protože si to zatím nezaslouží. :)

    • no trenér Koubek Jindru zase převezl.. už poněkolikáté.. Dejte mu prosím zodpovědní konečně Trenéra roku, pač si to za tu trenérskou kariéru zaslouží. Je to něco jako se dávám osobnostem v nějakém oboru vyznamenání na Hradě. Je to PAN trenér, analyticky náš nejlepší kouč současnosti, bohužel nedoceněný. Už to dokázal přitom několikrát..
      Koukal jsem na Polsat  a Poláci zmínili jednu zajímavou statistiku. Trenér Koubek porazil Slavii min. dvakrát jak s Hradcem, tak s Plzní nebo dříve i s Baníkem, které trénoval.
      Takhle neutralizovanou Slavii jsem neviděl, co tam Jindra je. Plzeň je úplně zneškodnila. Ale je to dáno i špatným scoutingem Slavie poslední doby. Nevycházejí ji příchody hráčů ze Skandinávie, Tijaniho koupili za raketu, ta suma absolutně neodpovídá, tam je vítězem toho transferu, jak už jsem psal, kolega Mikloško. Doufámm, že ještě Baník dotáhne příchod Ewertona, kterého nutně do své současné hry a skladby potřebují. Jindra to zkouší psychologicky zvednout, pač co povídá do novin, to někdy kroutím hlavou, realita je totiž úplně jiná (současný tým Slavie kontra ten z předchozích let - ty symboly těch úspěšných let stárnou a noví hráči je nejsou schopni nahradit).
      Dost mě taky překvapilo, že Slavie pustila Traoreho do Plzně, pač to byl jeden z jejich klíčových hráčů, byť už věkově vysoko, ale riskovali, že tam sezonu, dvě ještě bude hrát ten fotbal, co ve Slavii a dnes je to zabilo.. Je to řetězec chyb a nedostatků zkrátka, Slavie má ještě štěstí, že ji tlačí sudí letos (dnes taky, co ten Černý rozdal žlutých Plzni, přitom se nehrálo nijak tvrdě..) + mají štěstí, které dnes ale už pomoci nemohlo, pač se prakticky vůbec nedostali drtivou část 2. půle před branku Plzně. Plzeň diktovala tempo hry, plnili přesně to, co jim trenér Koubek na tenhle tým Slavie určil. Plzeň vyhrála určitě zaslouženě, Slavie potvrdila, že se nachází bohužel pro čs. fotbal v úpadku a jsem zvědavý na zápas v Olomouci, pač tam na ně čeká, v tomhle rozpoložení (a ještě po zápase s AS) další těžký oříšek a další kvalitní kouč a stratég, trenér Jílek. Olomouc není takhle vysoko náhodou, na ten zápas se těším, jsem zvědav, jak se s tím obě strany vypořádají, jestli trenér Jílek přinutí ten zajímavý, zkušený tým taky ke 100% výkonu, v tom je trenér Koubek genius, pač Plzeň pod ním hraje to maximum, které jsem od toho kádru čekal. Měli taky smůlu v zápase s Karvinou, Spartou, ty body jim chybí, tyhle zápasy neměli prohrát, nezasloužili si to, jen neproměnili šance.
      Láďa Vízek to zase tušil dnes.. :D  Láďo, s tebou se vsadím, o co chceš a pak už se s  nikým nesázej do konce života.. chtěl jsem tam napsat na isport dnes, že si myslím, že Plzeň neprohraje a mohla by i vyhrát (ale už se tam přihlašuje nějak jinak), pač jsem viděl v sestavě Tomiče, Bořa už není taky co býval, tzn. Slavie si neutralizovala kraje hned zkraje sama, Provod zase ne na svém místě, podle mě to dnes i Jindra zle postavil.. Plzeň měla odpočátku střed a nepustila ho, i když Jindra měnil v průběhu zápasu systémy, vůbec to nebylo poznat.. :) Trenér Koubek je nedoceněný genius.. už jsem to psal, když jsem si myslel, že už jsme o takového trenéra po tom jeho prodělaném covidu přišli. Dejte mu zkrátka Trenéra roku, prosím Vás konečně..
      taky mě zaujalo, jak všichni tzv. experti Sportu tu Plzeň podceňovali, dejte zkrátka trenéru Koubkovi Trenéra roku, je to minimálně vhodné..

      • renons - se Spartou byla Plzeň o ten gol horší, ale s Karvinou to bylo na spočítání šancí, jestli neměla 6-5 nakonec ještě vyhrát a s Hradcem taky byli lepší, ty body jim chybí. Nevyšly jim jen zápas v Libe a Teplicích letos, jinak pokaždé tenhle tým zahrál ne-li maximum, tak něco hodně blízko svého maxima, což je ukázkou práce trenéra Koubka. Teď mi to jeden chachar vytkl, že jsem říkal, že Sparta byla lepší s Plzní o fous. Sparta má tým, který má oheň, tohle Slavii nyní už chybí, mívala to v minulosti. Proto jsem taky predikoval éru sparťanských titulů, ale dvojkou tady u nás už je pro mě Plzeň. Čeká je ale postupná generační obměna kádru.
        Trenér Koubek by měl ale zůstat a trénovat jako Pepík Hnátek až do konce života, Ada by pak jeho popel mohl někdy za 20 let vysypat taky uprostřed kruhu ve Štruncových sadech, za účasti manželky.. :)  Brian i Jindra toho Trenéra roku ještě vyhrají několikrát, letos by ho měl dostat tenhle geniální analytik, už i za působení v Hradci, který se nemohl rozpočtem rovnat nejlepším, přesto ty sezony jsou nej Hradecké v historii klubu, kdy je vedl trenér Koubek..
        navíc ta zeď (šestky) Kalvach, Traore je v lize srovnatelná max. tak s tou sparťanskou Kairinen-Sáďa, Laci.. To Slavie Plzni pomohla, pač sama tohle nemá tím, že Provoda Jindra stahuje, kdo ví proč, na kraj.. Provod je středový hráč zkrátka, všude jinde je poloviční.. chápu to snad jen potud, že Slavia je roky zvyklá hrát po stranách a nyní ji na těch krajích došli zkrátka hráči i pro kvalitní centry, musí kompletně měnit hru, navíc nevychází scouting.. nejstabilizovanější kádry nyní zkrátka mají na Letné a ve Štruncových sadech, dnes se to zase poněkolikáté ukázalo

        • Lukáš Provod zmínil, že chybí Lingi, který by to zvedl z lavičky... Ale ten už zkrátka není. Začalo to odchodem Nica, kterého měla Slavia udržet za každou cenu tak, aby dohrál v klubu jako legenda. Nyní to pokračovalo odchody Olayinky a právě Lingiho + nesmyslným odchodem Traoreho do konkurenční Plzně. Vše pilíře bývalého silného kádru, kteří uměli vyhrávat i zápasy, ve kterých se nedařilo. Tohle už Slavie nemá a než to zase najde, bude muset koukat holt na éru Sparty a ještě si hlídat zatraceně záda, pač ji co nevidět přeskočí i Plzeň pod trenérem Koubkem, který tam dostane podle mě šanci i v příštích letech a zkrátka do doby, než se rozhodne sám odejít definitivně do penze, za mě by měl zemřít na té lavičce a ještě zkusit trápit Spartu v příštích letech v boji o titul. Plzeň totiž pod ním projde přestavbou a zase z toho stylu, který tam nastaví, bude těžit i s dalším, vhodně vybraným trenérem, který přijde po trenéru Koubkovi..
          Teď se Slavii ještě možná zranil Jurásek, jeden právě z těch, který by mohl ty, co už odešli, nahradit v té příští éře Slavie. Jinak tam bohužel nikoho nevidím z těch nových hráčů, pač Chytil je vepředu, tohle, o čem píšu, to Slavie potřebuje ve středu hřiště, nebo aspoň na krajích, momentálně nemá ani jedno, což jde vidět právě v zápasech jako se Spartou, kterou už nepřehrává, nebo dnes s Plzní. Ale tvrdím, že to bylo už i v zápase s ještě nesehraným Baníkem, který Baník mohl odehrát lépe a brát nějaké body taky, tam to podle mě Pavel měl postavit 4-5-1 s Tankem vepředu a určitě by nějaký brejk vyšel, protože Baník měl obrovskou šanci hned zkraje zápasu i v rozestavení, ve kterém nastoupil. Venku bude mít tahle Slavie mnohem více problémů, než měla v minulých letech, záleží, jak k tomu provinční kluby přistoupí a jestli z nich jejich trenéři dostanou maximum, pač tohle je o hodně slabší Slavie, zkrátka..

  • cindy

    Nechte protesty protestama,a prostě to Taliánům za 14 dní v Edenu oslaďte i s úroky !!!

  • Vy sešívaní kok.ti pořád brečíte fotbal neumíte ale brečet ano.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit