Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Být panem Kolářem, tak podám na toho hulváta trestní oznámení pro úmyslné ublížení na zdraví. Všechno má své meze a hřiště přeci není místem, kde by se měl někdo nechat dobrovolně mrzačit.

    Osobně mě zaráží submisivní pozice spoluhráčů Koláře a vedení klubu. Fakt si necháte všechno líbit, jenom proto, že jsme "z východu!!" Není to také nacionální rasismus??? 

    Hanba vedení Slávie, chovají se jako ovce a neumí se svých lidí jednoznačně zastat. 

  • Tvrdý protibělošský rasismus Black Lives Matter se šíří západním světem jako mor. Jinak ono ani tak nešlo o nějaké rasistické výroky našeho hráče, navíc černoši slovo rasismus neskutečně zneužívají a často si vymýšlejí, ale tady šlo o to, že Skoti neunesli prohru a ještě to bylo umocněno tím, že byli poraženi manšaftem z podřadné kolonie, zvané Czechia, jak nás zápaďáci potupně nazývají. Už delší dobu lze sledovat, že v Británii nikomu nevadí parazitující černoši na dávkách, páchající neskutečnou kriminalitu, ale zato v Británii všem vadí, ba přímo nesnášejí pracujícího českého elektrikáře, polského instalatéra, slovenského kuchaře atd. Oni nás, slovanské národy mají za odpad a nenávidí nás. Si jen vzpomeňte na případ vraždy, kdy Britové v přesile napadli našeho inženýra na ulici a jeden z nich ho zákeřně zezadu praštil velkým řetězem a zabil. Ten případ vraždy Čecha britský soud prostě smetl ze stolu a vraha nechal být bez potrestání. Byl přece zabit podřadný Slovan, tak britský soud uznal, že je zbytečné se tím zabývat. 

    • Zajímavé bylo, jak ten rodák z Helsinek, okamžitě hystericky fňukal u rozhodčího a potom spolu s ostatními soukmenovci začali honit toho nepříliš moudrého slávistu po hřišti.

      Nakonec dílo dovršili tím, že nám názorně ukázali, jak moc se cítí býti utiskováni a agresivně toho drzého bělocha zmlátili. A on bude muset držet ústa a cítit se nakonec provinile.

      Kam to ta Evropa směřuje??? Nechci ani domýšlet....

  • Skotové klesli na úroveň skotu!

    Jak ten podlý brankář Kolář zbaběle udeřil obličejem skotského útočníka do kopačky!! Že mu není hanba. Rasista jeden. 

    Příště by si měl před zápasem kleknout a poprosit, aby mu jeho nebílí soupeři dovolili dohrát živému. 

    Trenér Gerárd klesl na úplné dno a věřím, že si ta banda skotská nezahraje v Evropě alespoň tři roky. Nakonec to ale slízne Slavia, protože taková je dnešní shnilá Evropa. 

    I kdyby Kúdela stokrát něco řekl, bude se to řešit tak, že se tým soupeře (kde není mimochodem málo fotbalistů tmavé pleti) nepustí pořadatelé do šatny, že bude hráč fyzicky napaden? Rasistická Evropa. 

  • tobro

    !!! SKS4EVER !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit