Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to úděsné co si vůči nám dovolují, ale ještě horší jsou reakce našich lidí. Zděsil jsem se a bylo mě na zvracení ze Šmicera v TIKITAKA jak se k tomuto vyjadřoval a obviňoval Kúdelu z jeho chování, že vlastně to řekl a chudák malá, černý Fin Kamara, byl v tom nevině. Tleskal jsem naopak Švancarovi, který chování celého Rangers a hlavně Šmicera totálně odsoudil. Líbí se mi i Láďa Vízek, který se za svého zeťáka omluvil, Tak jestli toto by měl být budoucí šéf FAČR tak potěž Pán Bůh. Je to chudák, který uměl dobře kopat do balonu, za to mu dík, ale za nic jiného. Vždyť se neumí ani pořádně vyjadřovat, prostě ........

  • TheGGG

    brutálně napadnou české hráče a pak si vymyslí trapnou výmluvu s rašišmem, aby vše ostatní zametli pod koberec. Typická ukázka západní degenerace, kterou bruselští EUnuchové tak zuřivě podporují i u nás. 

    Co víc říct: Black Lies Matter!!!

  • To je šílené. Když se podíváte do médií, všude se řeší jenom údajný rasismus. Že prej Kúdela nazval Kamaru rasisticky je bráno jako hotová věc, viník je médii určen a bude lynčován, ale že se Kamara choval jako agresivní gauner už v zápase, to nikdo moc neřeší. Co víc, celý skotský manšaft se choval odporně a furt dělal na naše mužstvo drsné fauly a rozhodčí zase dělal že to nevidí. Jako by měl za úkol Skotům pomoci vyhrát. Uvidíte, že to dopadne tak, že Kamara bude z obliga, protože je přece z chráněné tmavé a ještě elitní menšiny, tudíž nedotknutelný a Kúdela je pouhý bílý podčlověk z podřadné slovanské kolonie a rasista, kterého je třeba zašlapat do země.

  • Frustrace z vlastního výkonu, neschopnost unést prohru a bolestínské vytí...to se chlapci ze Skotska ukázali. Hulváti non plus ultra a ještě budou fňukat? 

    Jejich pan trenér má s tím uplakánkem silný vztah. Nakonec je to jejich intimní věc. Proč s tím obtěžuje média, to ať si vyřeší doma v ložnici v klidu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit