Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koukám na Atletico - Feyenoord a Hanci pro mě nepřekvapivě branka. Ta liga by mu měla sedět, tvrdím. Pač není takticky svázaná, mohl by tam dát hodně branek (technika, výška) a tím, že tam obránci hůř brání, tak by ani tolik nemusel čouhat stran té jeho špatné poziční hry, což se ukázalo třeba u 2. golu Atletica, kdy Hanci místo, aby čistil svůj prostor, tak šel asi chytat do brány, nebo nevím.. tohle ho neodnaučí ani ten kvalitní trenér Feyenoordu, to je prostě vrozený nedostatek. čiže elitní klub asi ne, ale mohl by klidně do takového Betisu, Villarealu, možná i FC Sevilla, i když ti hrávali v té první španělské čtyřce a ta ho asi nekoupí, pač to jde hodně vidět. Působí s tím nejpomalejším stoperem holandské ligy Traunerem dosti dorostenecky proti hráčům jako Griezmann.. Tam je to bohužel odkope do základů. ale přesto myslím, že by se ještě mohl o úroveň posunout, do nějakého provinčního španělského klubu. :)
    Navíc by v téhle lize měli nejvíce ocenit tu jeho výbornou kopací techniku a kvalitní rozehrávku..

    • 20 min. před koncem trenér Feye toho Traunera střídal, pač tušil brejky. A prohrát 5-2 v takhle výborně hraném zápase ze strany Feye, no nevím.. Feye zabily zase chyby stoperů - Trauner 2, Hanci 1. Tohle jim podle mě letos vezme titul, pač PSV má vzadu stopery se zkušenostmi z bundesligy a vepředu je budou trestat v těch vzájemných zápasech. Jakože můžou mít problém i s Alkmaarem a Twente. Podle mě se Hanci moc neposunul, ta holandská liga je srovnatelná s tou naší, naše týmy středu a dole jsou možná ještě lepší než ty holandské v tomhle pásmu a naše elita se vyrovná jejich bez problémů. Měl by se zkusit posunout výše, minimálně mu to dá platově benefit. Určitě se tam neztrapnil jako ten Trauner, i díky tomu golu, co dal a kvalitní rozehrávce a Feye tam zanechal výborný dojem. Mít tolik šancí proti Simeoneho defenzivnímu pojetí, to jsem na Atleticu neviděl hodně dlouho u žádného hostujícího týmu. Výborný zápas, především díky Feye.

  • https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-proc-kupujeme-benzemu-a-dalsi-vydelaji-nam-dalsi-penize-rika-princ-bin-salman-237193

    zajímalo by mě, na čem se ten nárůst HDP ze sportu odráží?? jakože turisté jezdí dívat se na saudskoarabskou ligu veteránů?? pak si kupují dresy nějakého Al Ittihad?? 😀 viděli jsme všichni ty prázdné stadiony na MS v Kataru (s nadsazenými čísly návštěvnosti) a jak vůbec jsou divácky navštěvovány v tomhle teritoriu fotbalové zápasy místními Alíky.. ekonomická čísla v těchto nedemokratických režimech bývají pak často fikcí - viz. Sovětský svaz.. fakt se mi nezdá, že by někdo jel půl světa na to, aby se podíval na 38letého Nalda, když má Premier league se spoustou výborných hráčů s kariérami na vrcholu za domem.. Pak by ještě mohli teda inkasovat z televizních práv. Ale nezaznamenal jsem, že by třeba některá evropská vysílací společnost projevila nadstandardní zájem o přenášení tak atraktivní ligy, jakou přestavuje ta saudskoarabská.. Na ničem jiném nevím, jak by mohli nějak dominantně vydělávat. O cestovním ruchu jsem už psal, že to považuji za nesmysl, že by někdo jel kvůli veteránům přes půl světa koukat na saudskoarabský pěší fotbal..
    diverzifikace ekonomiky je pak pro arabský svět zajímavé téma.. Takoví Chiňani nebo Tesla už tak 2 roky vyráběli, než Arabové přišli na to, že svět se mění a bude třeba stavět fabriky na elektroauta. :D Mezitím ale dostal přednost i projekt nesmyslného Lineárního města, které už bylo zavrženo architekty někdy před 100 lety jako nerentabilní projekt.

    • jinak ten údiv redaktora nad tím, že tento Alík poskytl rozhovor v plynné angličtině, je zbytečný. Pač Alíci vlastní  bohužel půlku Londýna a nejvíce nemovitostí, akvizic mají snad v Británii. Studují tam, dělají odtud obchody.. Podle mého je to tím, že Londýn je světovou metropolí burzy s ropou..

  • ...opravdu ... jen přihlouplé feministky :-)!!

  • KIMCID

    ženský fotbal to někdo kouká?

  • Svět se musel definitivně zbláznit. Klasik by řekl: Mnoho povyku pro nic. 

    Tenhle genderový fašismus vede lidi do slepé ulice. Nic se nesmí přehánět. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit