Přejít na výpis diskuzí
Střelecké trápení Charvátové připravilo Češky o medaili ze štafety
11.3.2016
13 příspěvků
-
Až na vyjímku do této diskuze píší jenom odborníci . Možná, že zrovna oni by dokázali nahradit naše biatlonisty a biatlonistky, to by ale museli zvednout zadek z gauče. Když se vede, tak tleskáte, když né pomlouváte. Kdo z vás dokázal to, co naši závodníci??? Myslím že nikdo, styďte se. *16* *16* *16*
-
-
hlavně piš za sebe a ne za druhé
-
tak pozor, já jim netleskám ani když se daří! Píšeš nesmysly.
-
-
To vás upřímě lituji, co víc na to říct? *11*
-
-
-
Ono je to složité, málokterý český sportovec si dokáže držet celoživotně fazónu jako Jarda Jágr. Většinou zazáří a shoří jako papíroví draci - např. skokan Janda, lyžařka Záhrobská, Koukal, fotbalista Rosický, hokejista Hertl, z posleední doby vezměme třeba Kvitovou, nebo dělají výsledky v SP a když dojde na MS či OH, tak skutek utek - Lukáš Bauer nebo Katka Neumannová, a takhle bychom mohli jmenovat do nekonečna.
Vypadá to, že současná parta kolem Gábiny dopadně podobně.
A věřte mi prosím, že se mi to píše hodně těžko. Tahle země o tom počtu obyvatel je každého zmařeného talentu nebetyčná škoda. -
V týmu musí být spolehlivé sportovkyně. Proto je třeba okamžitě vyhodit nespolehlivou Charvátovou a nahradit ji jinou lyžařkou, jejíž dominantním atributem bude spolehlivost.
-
-
...a co takhle je rovnou vsechny popravit......???? Duvod je jasny......,ti pupkaci ,co sedi u televize s pivem a bramburkama....,si minimalne nemuzou zarvat....: "joooo, DOKAZALI JSME to.....!!!".........a pritom vetsina tech co chteji trestat ve sportu, by nedokazali vybehnout ani dve patra schodu.......!!!! To se vzdycky musim smat...,kdyz je nejaky uspech,tak vsichni fandove na cele kolo rvou : "DOKAZALI JSME TO...!" H...NO dokazali....,jediny co tihle tak leda dokazou je to, ze vypijou a zkonzumujou hromadu chlastu a zradla u TV pri sledovani sportu. Jinak to dokazali JEN ti jedinci, kteri uspeli na zavodech a verte , ze jim v ziskani uspechu NEPOMOHL ani jeden fanousek, natoz aby s nima neco DOKAZAL. .......
-
-
za ty prachy co berou by měli hejbnout kostrou. Mně by za takovýhle výsledky vod soustruhu hnali sviňským krokem! Všecko jsou to "vojačky" nebo "policajtky" živený ze státního rozpočtu, stejně jako ostatní repre-lemry *16*
-
-
mimo hokejistů, ty si na svý vydělaj
-
-
-
Naprostej souhlas! Letošní mistrák je jedna velká katastrofa, musej padat hlavy! A jestli Soukalka nedotáhne svěťák na 1. místě, tak i na těch nejvyšších místech. Vrcholovej sport je tvrdá řehole a ne nějaká procházka růžovým sadem - to platí hlavně o našich babách, že by chlapi udělali nějakej výsledek asi nečekali ani ti největší optimisté!
-
a kdo by to asi měl být? Landová? *1* *1* *1*
-
-
škoda že onemocněla Pluskarčíková.Netrefit se jednou,dvakrát beru,ale to co předvedla Charvatová je unikát.
-
-
kdo je Pluskarčíková? *6*
-
-
-