Přejít na výpis diskuzí
Tragédie: Ve zříceném letadle zemřeli hokejisté Rachůnek, Marek a Vašíček
7.9.2011
50 příspěvků
-
Samo o sobě je to tragédie, nemluvě o tom, že to byly skvělý hokejisté a "hrdinové národa"!
-
Co na tohle říct.......chudáci kluci *13*
-
Je to trágédie- opustili nás skvělí kluci, kteří by vypustili duši za to co dělají rádi. Upřimnou soustrast
-
Kruci. Tolik mladých lidí... Kruci *13* *9* *13*
-
Pro pozustale uprimnou soustrast a rodinam hodne sil k prekonani teto straty.Byli to vyjimecni lide.
-
Velmi smutné !!!!!!
Všem pozůstalým hlubokou soustrast . -
.;(( upřímnou soustrast pozůstalým..
-
Upřímnou soustrast *9*
-
nejsou slova, co by vyjádřila smutek
-
Gema, ty jsi prostě jen debil, co ma strach, že nebude mít na důchod. Asi jsi si spletl vlákno, jdi asi víš kam !!! Někteří lidi jsou prostě vypatlaní a neznají, co je neštěstí druhých, myslej jen na sebe !!!
-
-
mimo to, kdyby jsi uměl číst, pochopíš o co mi jde. Mě vem čert ale že naše děti budou hákovat do 72 a tady se oplakává galerie národa, která tady nikdy neplatila daně, hraje si na hogo fogo to mě tedy sere. Kolik pak ti někdo z nich dal když si byl v hajzlu a na dně? Nikdo nic. O co je lepší njejakej vypatlanec oproti pilotovi co se koupe taky? Na co si hraješ ty nablblá lamo debilní. Jste se všichni zbláznili???? 3koda je přece každého života ne jen těch vyvolených. Ku*va proberte se švejkové. To nesmí někdo mít jiný názor? To se nemůžete zamyslet co z toho děláte a jak se too hodí politikům do krámu. To si to ve své omezenosti neuvědomujete? Bude levnější benzín, nebo nižší daně? Ho*no přátelé ho*no
-
-
Co tady řveš, koko.e GEMO. Píšeš, že si s flaškou piva u televize pamatuješ atd. ... tak nechlastej, pitom.e a nech to tvejm hladovejm děckám. A na internet máš, tak co řveš, odpusť si ho a nebudou ti fakani řvát hlady. A místo, abys tady vypisoval pitomosti, hledej si pořádnou práci. Hned z rána jsi mě pěkně vytočil. Typickej Čechu.
-
-
Ty si vegetativní id*ot a neumíš ani číst. Typickej českej blb *10*
-
-
-
Ti co myslekj jen na sebe a na sve ego zustali na dně slepého ramena volhy, připouštím, že tam byli i slušní lidé. Já mám na rozdíl od sportovcu s flaškou piva u televize paměť
-