Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

  • https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/muhamed-tijani-slavia-jindrich-trpisovsky-slavia-mlada-boleslav.A230813_203922_fotbal_jic

    no já bych právě čekal, že Slavia půjde po Hilalovi, to je fakt komplexní hráč, typově jako Tijani, ale technicky jinde,  Bolka si ho dobře vychytala, když opouštěl Indonesii.  Bolka má problém v nákupu stoperů a vůbec hráčů do defenzívy.. Poulola udělali netuším proč. Asi mu dali i více než mu nabízela uvážlivě Olomouc. Defenzíva Bolky je její obrovská slabina už roky.. Jinak byli v pohárech už daleko dříve. Mají to nevyvážené se zbytkem postů. Ještěže udělali Trmala, ten jim pomůže k nějakému bodu, které by díky těm stoperům normálně nezískali, ale tam by měli scoutingově zabrat více. Dopředu mají ale suprový tým na ligu, určitě do pohárové Evropy. Ale musí dávat stabilně 2-3 branky, pač jednu téměř vždy dostanou a dost často dostávali i 2 právě, a s tím už se vyhrává a sbírají body hůře.. Vzadu to musí omladit už nutně

  • Slovy chvály Oulehla nešetří ani při zmínce o mladých
    křídelních fotbalistech Radkovi Křivánkovi (23) a Miroslavu Křehlíkovi
    (20). „Za mě jsou to dva velice zajímaví hráči. Takže konkurence tady
    narůstá, kluci na sebe budou vzájemně tlačit. A to je fajn,“ usmívá se.



    Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/domaci-souteze/vysocina-taborsko-fnl-souboj-o-prvni-misto.A230812_741937_fotbal_muz


    jihlavský Křehlík je super, ten půjde do ligy, ale teď nehraje, netuším proč.. 😯😬 mně se ale taky líbil ve 3 zápasech ještě  na konci minulé sezony.. Stejně tak ten černý útočník Jihlavy, to taky souhlas a jsem zvědavý na další zápasy té opavské černé perly, pač zakončuje v 19letech s hodně bohorovným klidem, co jsem teď koukal. tohle jsou fakt zajímaví hráči..

  • Utkání rozhodli až v nastaveném čase střídající hráči. Projevila se výhoda vašeho širokého kádru?Že
    výhra přišla až v závěru, je o to krásnější. Celý týden jsme se
    zamýšleli nad základní sestavou. Vypadl z ní sice Matěj Šín, ale nebylo
    to proto, že by hrál minule špatně. Víme, že když přijde do zápasu,
    odvede maximum. Věřili jsme, že když nastoupí proti unavenější obraně,
    může být prospěšný. Ano, tady je vidět, jakou výhodou je široký kádr.
    Proto mohl jít dolů Kubala, i když hrál opět výborně.


    Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/pavel-hapal-banik-ostrava-rozhovor-vojtech-smrz-prestup.A230812_221907_fotbal_vp2

    to jsem psal, že si myslím, že trenér Hapal kalkuluje s únavou Hradce pak ve 2. půli. Mně se Vojta líbil v Karviné, když tam hrál ještě i Tomáš Ostrák pod tím slovenským trenérem. Tam byl fakt jeden z klíčových hráčů. :) je to taky alternativa, navrhoval jsem Tischlera nebo Červika na tu vyloženě šestku, ale Smrž je taky fajn do toho systému, co bude chtít Baník praktikovat příští roky. Ten základ už mají a teď si ho budou už jen doplňovat o vhodné typy hráčů. :) skládají, jako Sparta začala před rokem, na všech postech vyvážený tým (na své finanční poměry tedy..), který pro ligu bude naprosto stačit na pravidelné umístění na pohárových příčkách. :)

  • ten Gomez to je Sotomayor, má výskok možná ještě výš než Igoh ze Slavie.. Měl by toho začít využívat v těch útočných standardkách Sparty. Neprohrál snad hlavičku za 30 min. zápasu teď. :) Gablonz brání jak Klapzubáci, to je něco pro Kaana a jeho užitečnost pro Spartu, on vidí šecko na hřišti.. :) i úplně volného Viťaze na 100 m.

  • hmm tak Baník dnes asi 3-5-2, Ndefe asi karty nebo nějaké zranění tento týden, jinak by podle mě hrál a Pavel asi dal přednost Kubalovi před Abdullahem, pač vysoký Laco musí hrát kvůli výškové převaze, pač Hradec tam má vysoké hráče, navíc vepředu na dva hroty Vašulína a Šášu. Navíc pak půjde Abdullah během 2. půle už na unavené obránce. Ale Hradec je běhavý tým, tak to je asi pochopitelné. Baník by je měl zavřít na jejich půlce, chybí jim i tahový Krejčí, a rozhodnout už v první půli. Ten kádr mají lepší i o více individualit, rozdílových hráčů. Byť Hradec je zase sehraný, konsolidovaný tým a budou ho muset fakt přetlačit a ucentrovat na Laca, spíše na ně bude cesta asi horem, než po zemi.

    • tak, že by Buchtič potvrdil to, co si o něm myslím, že je to stamilionový hráč. Ta šajtle byla a la Rosa, on je skvělý hráč pro naši ligu - technicky vybavený, má výborný první dotek s míčem, to málokterý čs. fotbalista v lize, výbornou šajtli, zpracování míče, rychlost, má vše, jenom musí makat, potřeboval konkurenci v týmu, já fakt věřím u něj ještě ve velký přestup, když už nevyšla ta U21, kterou jsem mu prorokoval, když jsem ho párkrát viděl se scouty Baníku, když hrál ještě v juniorech..
      Baník ukázal, proč o něm píšu, co o něm píšu, byť výsledky zatím nebyly. Hradec si ani neškrtl, neměli vůbec nic a viděli jste všichni, jak hrál Hradec v Plzni, na Slavii, kolik tam toho měl. Baník zahrál už i dozadu a jsou NESMÍRNĚ silní na míči. První půle 73% držení míče, zase tuhle statistiku dnes jasně ovládli. Někteří trenéři říkají, že tohle nevyhrává zápasy, ale pokud držíte míč, máte takhle technický, běhavý tým, tak je jasné, že po sehrání se, si ty šance budete vytvářet a je jassné, že budete i vítězit, pač tomu soupeři ten míč půjčíte málo. Baník měl snad 5 tutovek. Podle mě byla i penalta na Laca. Ze zadního pohledu bylo myslím vidět, že ho ten stoper kopl do kolene, nechápu, že to neviděl VAR, pokud to komise sudích taky shlédne ze zadního pohledu kamery, tzn. kamera na půli Baníku, hráčům do zad.
      Abdullah hrál taky fantasticky, co přišel, pěkně to rozpohyboval, to bude taky kauf do pokladny Baníku. Baník pofičí nahoru, má poctivý, běhavý, technicky zdatný tým, silný na míči, to je pro fotbal vše. Otázka času, kdy se sehrají a taky začnou dávat vícero těch šancí, které měli. Pač dnes zase 4  naprosté tutovky ještě nedali. Jednoznačná výhra Baníku proti ne úplně slabému soupeři, jak se přesvědčila Plzeň i Slavia.. :)

      jen tak dál hoši, nenechte se otrávit články v médiích, ta cesta je dobrá.. :)

  • https://www.sport.cz/clanek/podcasty-primak-rychlik-muze-vydelat-baniku-balik-zahazuje-sance-zvyka-si-na-tvrdost-vsimaji-si-experti-4390099

    zvyknout na tvrdost obránců?? spíše obránci si budou muset zvyknout na tu jeho sílu a stabilitu, pane Levý.. 😂  pač já tu moc hráčů s jeho výbavou fakt nevidím u nás v lize. Jen začít proměňovat ty šance, nebo volit prostě správná řešení, nyní mohl přihrávat Buchtičovi a dával by do prázdné a Baník by na Viktorce vedl a kdo ví, jak by to pak dopadlo, Plzeň nehrála zase tak dobře, jak tvrdí trenér Koubek, měla jen štěstí, že Baník zvolil tuhle taktiku a nehrál zezadu a právě tohle neproměnil v úvodu, pač pak by to musel otevřít trenér Koubek, a to by byla voda na mlýn té typologii hráčů, kterou Baník nyní v kádru má a jsou brejkoví, technicky zdatní, běhaví..
    Jinak se koukněte  na záznam nyní s Plzní a předtím Slováckem, jak od něho na metry letěli Dweh a Káca, nebo se jich rovnou zeptejte, jak se jim na něho hrálo, i když je o hlavu menší.. :) on by mohl být i devítka v kádru, kdyby mu to hrávali do nohy, pač bez problémů udrží obránce na zádech i při tak nízkém vzrůstu. Já jsem tady ještě tak silného hráče neviděl s tak malým vzrůstem. Možná Bono kdysi ve Spartě.. a ten šel do Premier League pak.. Jinak souhlas, on nemusí hrát na hraně ofsajdu, ale Pavel mu to určitě řekne, pač je fakt rychlejší než 99% stoperů. Na hraně musel hrát nyní v Plzni, pač Hranáč je opravdu velmi rychlý stoper, možná vůbec nejrychlejší u nás, zajímala by mě data.. V pohodě s ním stíhal.. Ale to je jen jeden takový zatím. :)
    Podle mě ho taky Baník prodá úplně v pohodě a je to jeden z hráčů, kteří mohou z Ostravy rovnou ven, vůbec ne být přeprodáváni přes Prahu. Zvláště, když by se Baník dostal tuto, nebo už příští sezonu do pohárů, což je myslím reálné i vzhledem k 5 účastníkům, které letos už máme díky koeficientu a příští rok snad budou taky, pač Sparta postoupí do Ligy Mistrů věřím a přinesou hned 4 body do koeficientu a zbytek tam naši zástupci nahrají ve skupinách LM, Euroligy a Konferenční ligy. Já jim věřím letos.. :) Jsou tam kvalitní trenéři, mají kvalitní kádry, mohly by to být bodové žně pro náš koeficient..

  • nikdy jsem neviděl Plzeň tak pressovat jako v tomhle zápase po ztrátě míče, snad 3 hráči byli okolo těch technických tvůrců hry Malťanů okamžitě po ztrátě míče a hned ho získávali zpět + okamžitá hra z první směrem k bráně, takhle rychlou Plzeň v kombinaci jsem viděl snad naposledy za Pavla Vrby. :) Být to 1. předkolo, tak řeknu, že ten soupeř je slabounký, ale ta Gzira už vyřadila dva týmy, tzn. něco umět musí. Ale Plzeň je díky výborné přípravě trenéra Koubka totálně neutralizovala a vypadali fakt jak z okresního přeboru díky té hře Plzně.
    Oba výkony našich zástupců byly super a příkladné, soupeři fakt bez šance. Slavie se podle mě už dostane do základní skupiny, Plzeň věřím taky, pač už tam ty své pokyny do těch plzeňských mazáků trenér Koubek začíná dostávat. Tak teď ještě aby to zvládla Sparta příští úterý a pak věřím, že přes ty Poláky nebo Kypřany už projde taky.. :) A udržíme i napřesrok těch 5 zástupců v pohárech koeficintem, pač Sparta by tím postupem do milionářské ligy přinesla hned 4body do koeficientu, čímž by se vykoupila za ty předchozí hrozivé roky, kdy do něj moc nepřispěla. gl chlapci :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit