UEFA vylosovala možné soupeře českých klubů v evropských pohárech
-
Zelený s Mejdrem vůbec nestíhají od takové 65. minuty. A mělo by se s tím něco dělat střídáním, pač ani jeden už podle mě nemůže, pač jinak Sparta inkasuje a vzhledem k tomu, jak zle dnes zahráli vepředu všichni, tak nevím, jak to bude doma. Kuchtič a spol se vůbec nemůžou prosadit přes toho Slováka Vavra, což je pro mě teda překvapení.. Spartu dobíhá to, že kolega Rosický prostě posiloval všude možně, jenom ne tam, kde Spartu tlačí bota.. tzn. ty krajní pozice.. Tam bude Sparta v Evropě trpět, pač šestky mají dost své práce ve středu, stopeři zase s tím, aby se moc neroztáhli a nemá jim tam kdo pomoci. A křídla dnes nehrají - dopředu ani dozadu, čiže jsou na to sami a zase takovou kvalitu oba nemají, aby to tam uhráli, proto prší tolik centrů do vápna Sparty. tohle je slabé místo Sparty zkrátka, tvrdím to odnepaměti..
vůbec se mi nelíbil výkon ofenzivních hráčů Sparty dnes - dopředu ani dozadu a doufám, že to byl jen špatný den a ne, že jsou protějšci lepší, pač spoléhat i doma na 0-0 a penalty, to nevím, jestli by bylo vhodné. Je to pro mě překvapení osobně, čekal jsem opravdu vyrovnaný zápas, bohužel v té druhé půli se to přehouplo na stranu Kodaně, která ví, kde Spartu tlačí bota (kraje)..