Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čiže nalevo už máme 2 alternativy... Douděra mě překvapil..😯 velmi dobrý výkon..

• Slavia i Plzeň paráda. :) Ogbu hrál zase fantasticky dnes, AS má sice slabounkou lavičku, což už jsem kdysi psal, to není novinkou, že mají úzký kádr, navíc Renato Sanchez po zranění, no stejně ho tam Mou musel i s Dybalou dát. AS ale chyběli min. 4 hráči základu, kteří by hráli, jsou zranění. Nicméně to nesnižuje bojovný výkon Slavie, která vyhrála naprosto zaslouženě.
    psal jsem, že tuhle pohárovou sezonu by naše kluby mohly udělat díru s koeficientem, pač na lavičkách těch 3 nej týmů u nás, pohárových zástupců, jsou výborné realizační týmy. Tak teď ještě aby se přidala Sparta a tuhle sezonu uhrajeme i přímý postup do Ligy Mistrů pro mistra naší ligy v roce 2026. :)
    AS Gazetta dello Sport rozseká zítra. :D  hráli fakt bídu, ale oni jsou, pokud mají tyhle zranění klíčových hráčů základu, v lize tak na 6. místo a dál. Kdysi jsem to psal, když Mou dělal zázraky s nimi v poháru a došel až do finále Evropské ligy..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit