Přejít na výpis diskuzí
Většina světových fotbalistů má plat průměrného Čecha
29.11.2016
8 příspěvků
-
Chudák Limberský! S 25 000/měs. "krmit" policisty a Bentleye? Nevím, nevím.
My jsme rádi, že ve fotbale je vše tak křišťálově čisté! Jako svého času Standa, Nedalík, Vondra... -
Nevyjadřuji se ,protože slzím nad klávesnicí jak se mají chudáci sportovci,herci ,zpěváci,moderátoři a další nepotřebná havlochamrať.Bude mě víc zajímat jak se mají rodiny s dětmi,důchodci,onkologicky nemocní atd.Národe prober se již konečně z havloidního oparu.
-
Po přečtení článku jsem se málem rozplakal.Chudáci fotbalisté, nemají všichni na Ferari.
-
Kdopak napsal nebo vytvořil tuto zprávu silně zavánějící statistickými průzkumy z horní dolní, podívejte se na nejlepší, nebo elitní kluby z Evropy, Bayern, Real Madrid,PSG, Monaco,Manchester City, stáhnou si nejlepší hráče z celého světa, potom vyhrávají kde,co, hráči pobírají i několikset tisíc korun týdně ( v přepočtu),v podstatě jde o zaměstnání,hráči dostávají tolik,kolik si klub může dovolit a podle výsledků, statistici tam zamíchali chudé státy z J. Ameriky a z rozvojových zemí a tím rozdrobili celý výsledek, peníze jsou v jednom pytli a správný hospodář rozdělí jen tolik,kolik MÁ v tom pytli, soudruzi statistici jaksi takticky opoměnli,že hráči také mají sponzorské peníze a rozhodně to není málo,kromě toho,pokud se někomu zdá,že se neuživí fotbalem, ať jde do fabriky ! *7*
-
Okresní přebor možná, nabouraná auta fodbalistů ferrari, maserati, BMW, Audi a pod. to nevypadá na průměrný Český plat. Chudák Čech co stojí v brance za 25 000 Kč měsíčně.
Hezký blábol. -
Souhlasím s příspěvkem přispivatele "zkoc.par".Ubylo by zranění,drogování i úmrtí.Profesionalizace měla proniknout maximálně na mistrovství světa,ale nikdy na olympijské hry.Vlezlá medializace vybraných sportů(nejvíce výdělečných) křiví přístup mládeže k tělovýchově za přispění rodičů.Taková rodina sní sen o "výrobě" hvězdy,která jim nemalé náklady mládežnického sportu později vynahradí.Že kromě vydělaných milionů bude maminka a tatínek sedět v kóji VIP diváků na Wimbledonu,Lize mistrů,NBA,NHL,KHL.....Co je proti tomu zdraví ratolesti,která k vybranému sportu nejenže nemá dispozice,ale je pro ni nebezpečný.Řekl bych,že u nesoudných rodičů je v ranném mládí zdroj.Pak už se spíš prosadí přání pubertující osobnosti.
-
Přesně, když jako sportovec vydělávám statisíce měsíčně tak ať z toho mám radost, že je něco takového vůbec možné, ale jestliže ne tak neni absolutně žádný důvod myslet si, že bych měl za sportování dostávat nějaké peníze natož velké....
-
Já taky sportuju, ale vydělávat na živobytí si samozřejmě musím prací. Pokud někoho jako sport právě fotbal, tak je to OK, ale obecně přece nemůže počítat s tím (ať už žije v Brazílii, Německu nebo Česku), že ho zábava uživí. Sportovat se má především proto že to sportovce baví, a taky proto že si tím udržuje zdraví a kondici. Pokud někdo naříká že za sportování nemá bůhvíjaký příjem, tak má buďto přehnané představy o své výkonnosti, nebo to nemá v hlavě v pořádku.