Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A dostanou také prezervativy zdarma, aby si  také šoustli.To už senilní stařík ani neumí, proto je tam hov.no platný. Ať žijou sexuální olympijské hry kdekoli.

  • Tady je jen vidět,jak politici se nestydí zasvinit i sport.Jejich často pronášené výroky

    o prohlubování vztahů mezi národy,jsou naprosto falešná.

  • goyim

    A je to tady, falešná ctnost butikových imperialistů na drátkách převlečených za liberály.

  • josef.chmela

    Páníček, USA terorista, nařídil tak poslušný mopslík zavrtěl ocáskem a udělal co páníček nařídil. Na druhou stranu, tam zbyteční šmejdi - politici nebudou překážet.

  • K olympijským hrám v Pekingu má kritický postoj také český Senát. Zopakoval ho v pondělí, kdy někteří senátoři při setkání v horní komoře podpořili tibetského filmaře a bývalého politického vězně Dönduba Wangčhena, který vyzval k politickému bojkotu olympiády.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    A opět senátní paraziti kňučí o tibetské třísce v čínském oku (ne žeby to nebyla pravda) je ovšem pokrytecky humorné, že stejní senátní  darmožrouti udržují bolševické status quo kdy čeští komunisté v lednu 1949 (mimochodem ve stejném roce, kdy čínští komunisti zabrali Tibet) zahájili de fakto českou okupaci Moravy. Tak si kladu otázku JAKÝ JE ROZDÍL MEZI ČÍNSKÝMI KOMUNISTY A ČESKÝMI SENÁTNÍMI NEOKOMUNISTY?????? 😉 Proč senátním politrukům vadí u druhých něco, co přitom sami dělají?????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit