Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.idnes.cz/sport/mma/karlos-vemola-patrik-kincl-oktagon-43.A230520_193910_sport-mma_malu?zdroj=vybava_recombee

gratulace. Neviděl jsem, tak k zápasu nic, ale Patrik by si neměl myslet, že když porazil Karlose na konci kariéry, že má automaticky na šampiona Bellatoru. Je to od něj hezké, že nechce pokračovat v Ondřejově standardu, který praktikoval s Karlosem a brát si nyní pečlivě vybrané soupeře, kteří ho neohrozí a nemají takovou kvalitu a myslí stále výše, ale tohle je podle mě už nad jeho síly, co jsem ho viděl s tím Soldičem.
    Vegh sice působí v civilu, hlavně když promluví teda, jako šéfredaktor Lui magazinu. Myslel jsem si na rovinu, že je to homosexuál, kterého Pán Bůh omylem poslal do klece a ne do gay baru, kde se často tančí podobně v těch klinčích.. Vegh je ale extra profík. I kdyby 5 let nezápasil, tak se na ten jeden zápas připraví tak, že Patrik bude muset změnit zubaře. Má neskutečnou ránu, to Patrik obávám se ještě nezažil a nechce to zažít..Stačí jediná jeho chyba a jde na zem, znovu tak, jak jsem ho viděl v tom z jeho strany propadáku se Soldičem.
    Vegh udělal chybu, že nešel dále do UFC, pač by mě tam zajímal. Tady by mě zajímal jen jeho souboj s Procházkou, od kterého už by díky svému věku a ocelové bradě Prochyho, dostal pěkně za uši, ale zajímalo by mě, jeslti by se s ním Attilka udržel celých 5 kol.. :) Jinak je to vše marketing. My si tady s klukama říkáme, že je srandovní, jak tihle chlapi po sobě štěkají jako holky před matchem, pak vejdou do klece a 5 kol se osahávají u pletiva jak dva gayové. Row, když pořádají ty své bojové party na polích, tak si tam nikdo nevybírá soupeře + je to fakt jako ve středověku, pač tam není to pletivo hold.. :) tak z toho mají srandu. Ty trash talk jsou pak spíše pro ostudu těch bojovníků kontra to, co pak předvedou v zápasech..

• https://www.idnes.cz/hokej/ms-2023/cesko-norsko-zakladni-skupina-b-online-zpravodajstvi.A230520_084307_ms-hokej-2023_ivt

no to Voža nebude moci hrát v dost důležitém zápase se Švýcary, kde navíc potřebujeme napadat, Švýcarům tenhle styl dělá DOST problémy, co jsem je viděl se Slováky, kteří takhle hrají a pravidelně s nimi vyhrávají, jejich hra jim evidentně nevoní...
    Navíc si nedovedu představit, že Voža fauloval. Já když ho vidím vždy najíždět na ty hráče, tak si dává pozor, pač kdyby to nedělal, tak ví, že by někoho hned mohl zabít s tím, jaký je to kolos 😂 a ještě rozjetý.. Navíc hraje fér. Tvrdě, ale fér. Doufám, že naši podají protest a bude moci zítra hrát (ten zákrok jsem neviděl, nekoukal jsem, pač jsme byli lepší, tak jsem šel řešit jiné věci..). Už jsme si na tuhle partu sudích jednou tuším stěžovali, když nám ten Koch zničil hráče.

• mně to nepřišlo od Voži ani jako faul.. 😂 ale já nejsem v pravidlech hokeje kovaný. Teď už se prý píská i to, když dohraješ ČISTĚ hráče, který je bez puku, tak to za chvíli bude z hokeje balet.. :) tohle pravidlo je myslím ze světa ženského hokeje, tam se nesmí narážet pro změnu vůbec tuším.. :) tohle, co zahrál Voža, se ještě tak před 5-7 lety nepískalo..a to hokej nesleduju moc často.. bude nám chybět, pokud to repre nezpřipomínkuje, protože takoví hráči jako on právě by měli na Švýcary platit - pressing a tyhle nárazy, to oni nemusí.. ale zase hrej to, když nevíš dnes, co který sudí zapíská. měl by to někdo hlídat a ty tresty rušit, jinak v tom někteří sudí udělají hráčům úplný bordel..

• koukám teď na Varnsdorf a nevím, jestli se trenér Holeňák trošku neunáhlil, když nepostavil Abdullaha od počátku. Myslel jsem si, že už tam nepůjde vůbec, což by mělo jediný důvod - že už je na něj nějaká vážná nabídka z ligy a Varnsdorf se bojí, aby se nezranil, což by mohlo přestup zhatit. Teď tam Tanko naběhl a hned oběma stoperům Chrudimi zdrhnul jak chrtík a zavěsil. Jestli nestihne dát druhý gol, tak to trenér Holeňák prokaučoval a připravil tak Varnsdorf o minimálně baráž. Moc smyslu to nedává, proč nehrál odpočátku. Navíc bojuje o krále střelců druhé ligy s tím vražedným jarem, co má.. Dal už snad 10 branek jen v jarních zápasech a to na dobré 3-4 další branky ještě spoluhráčům nahrál, pač je fakt týmový :)

• https://www.sport.cz/clanek/bojove-sporty-mma-den-zuctovani-je-tady-kincl-proti-vemolovi-jak-odvetu-tipuji-hvezdy-z-klece-4215680

nechci Ondřeji Novotnému kazit marketing, chápu, že odpovídá, jak odpovídá. Ale zase je třeba být i objektivní. Ani jeden z těchto borců NENÍ světovou špičkou, prostě protože ani jeden neporazil nikoho z té světové špičky. :) Tento match je divácky zajímavý pouze z osobních antipatií obou, nějak je to ani jednoho kariérně neposune, právě protože nejde o žádný top souboj. Patrik mě zklamal, že prohrál v Polsku ten souboj s tím Balkáncem a poměrně jasně, to bylo měřítko jeho možného průchodu do UFC. No a jak si vedl Karlos v UFC všichni víme. Na český trh je to zajímavé, ale z pohledu světového Ondřej přehání.. :) a je to i z věkových důvodů. Mnohem zajímavější byl souboj, a to Ondřej zmiňuje, s Veghem, který býval šampionem Bellatoru, Karlos to tehdy asi podcenil postojově, od té doby začal makat na postoji, ale nevím, kam až to dotáhl, protože od té doby jsem ho neviděl a ani NEMĚL, z důvodu marketingových obav Ondry (že by mu mohl dát zkrátka někdo silnější přes ústa a Ondra tak tady ztratil hlavní tvář, pač Karlos to má uměle vybudováno tady v tzv. neporazitelného, podle toho se mu volí ale soupeři), adekvátního soubeře. Ten match making se mu dělá zkrátka na míru. Dnes tak Karlos bude mít nejsilnějšího soupeře od doby střetu s Veghem, ale furt ne světovou špičku, to Ondra právě přehání. Na to by Patrik musel dnes přejet jeho jako povinnost a pak i opětovně toho Soldiče, nebo jak se jmenoval, což už je taková vstupenka do UFC, ale ten zápas jsem viděl a dostal fakt škaredě přes ústa. Něco podobného jsem tvrdil i o Martínkovi.. Viděl jsem ho na Whiteově vstupním turnaji a dostal tam pořádně nařezáno. Od té doby se mu dělá znovu marketing tady v Evropě, ale u těch našich borců krom Procházky a Davida je to bohužel jen o marketingu. Kdo se trošku orientuje tak ví, o čem píšu.. :)
    Je to jako by Sparta hrála a vyhrávala zápasy s Bohemkou 6-2 atp. a bokem by se tvrdilo, že už to je špica, ale Sparta má v pohodě na Real Madrid.. :)

teď jsem si uvědomil, výše mám na mysli Davida Dvořáka (Kozma je taky David..), tak doplnění, ať se ví, koho jsem měl na mysli.. taky náš UFC úspěšný zápasník

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit