Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • macinan

    Nad tím, že bych si zuby začala čistit kokosovým olejem v poslední době docela uvažuji. Vede mě k tomu hlavně to, že mi zuby docela zežloutly a když jsem se na https://napovime.cz/navod/jak-vybelit-zuby/ dívala na návod jak si zuby doma vybělit, tak tam právě psali, že kokosový olej by mohl pomoct.

  • O zubní pastě z kokosového oleje už jsem slyšela, ale nikdy jsem to nezkoušela. Nicméně nápad je to určitě zajímavý. Já teda asi raději zatím zůstanu u klasických zubních past. Ovšem snažím se vyhýbat těm, které obsahují fluor, protože podle toho co jsem četla mohou být pěkně nebezpečné. Hlavně pro děti. Například na https://leakshare.org/ o tom mají velmi zajímavý článek. Doporučuji mrknout.

  • Kokosový olej už léta objednávám z https://www.fabioshop.cz/ a používám jej na vaření. Na čistění zubů mě ho použít nikdy nenapadlo. Rád však neustále zkouším nové věci, takže do toho určitě půjdu, jsem zvědavý na výsledek.

  • ivanka386

    To, že kokosový olej je všestranný pomocník jsem věděla, ale že se s ním dají čistit i zuby jsem tedy vážně netušila. Na to se musím určitě zeptat při své příští návštěvě zubní ordinace. Praha nabízí zubních ordinací spousty, ale já nejraději chodím sem. Tam jsem se totiž vždy setkala jen s tím nejlepším přístupem. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit