Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.prozeny.cz/clanek/zdravi-obezita-deti-94418?_zn=aWQ9ODU1NDk1MTYwODk3NzAzMDQ5M3x0PTE3MTIzODYyMzIuMjAwfHRlPTE3MTIzODc2NzguMDY5fGM9N0FEM0JDMjU2MjFCNUUzNTI4MTVCQTRFRTkwMjM5MEU%3D

    tohle dám tady k té štíhlé slečně. :)

    a překvapivě, milí novináři, i opačný extrem, tzn. anorexie, bulimie je problémem stejně tak rodiny, jak už vám roky sděluji, tehdy už jako absolvent psychologického oboru. Souvisí to s perfekcionistickým tlakem na dítě v rodině. Popř. dítě chce na sebe upozornit. Modní magazíny nebo modní profese na tom nese, pokud vůbec nějakou, tak jen okrajovou roli. Je to stejné, jako byste tvrdili, že vám akční krváky vychovávají z dítěte potenciálního vraha. :) Tady u obezity to v rodině souvisí zase s rozmazleností

  • Já jsem hrozně dlouho vymýšlel kam vzít ženu ke konci prázdnin. Nakonec jsem si ale řekl, že nejlepší bude si udělat romantický víkend v Praze. Počasí nám vyšlo perfektně a stihli jsme toho hodně. Dokonce jsme si i zašli na erotické masáže Praha. To je právě něco, co jsme chtěli zkusit už dlouho, tak se nám to konečně vyplnilo. :)

  • Parádní tipy, to si musím někde uložit. My jsme se letos byli podívat na Pálavě a tam to bylo teda fakt super. Klidně bych tam příští rok jela znovu. Byli jsme tam v jednom kempu a tam se mi vlastně taky moc líbilo. Navíc jsme konečně využili to vybavení na kempování z https://armik.cz/ které už tu dlouho máme. 

  • No, my dřív s mužem hodně jezdili do jednoho hotelu tady u nás na wellness. Já to tam měla ráda hlavně kvůli tomu, že tam měli naprosto skvělou saunu. Tu jsem si přímo zamilovala. Dokonce natolik, že se mi muže povedlo přemluvit k tomu, abychom investovali do naší vlastní sauny. :-)

  • joskadevatej

    Do těch Jeseníků se určitě musím podívat. Nevíte jak je to tam s cenami ubytování? Docela by mě to zajímalo. Celkově mi příjde, že ubytování je u nás čím dál dražší. Nedávno jsem například narychlo sháněl ubytování v Praze a zjistil jsem, že ty ceny tam jsou vážně šílené. 

  • ivanka386

    Tak to vypadá skvěle! Díky za tipy. :-) To já se letos byla podívat v Mariánských lázních. Ty jsou také moc krásné. Pokud jste tam nikdy nebyli, určitě doporučuji. Co se týče ubytování, tak určitě můžu doporučit tento hotel: https://cristalpalace.cz/. Tam jsem měla ubytování zařízené já a naprostá spokojenost. :-)

    • macinan

      Mariánské lázně jsou nádherné. Sama jsem tam párkrát byla a super. Docela přemýšlím, že bych ještě do konce roku nějaký ten lázeňský pobyt dopřála. Zrovna nedávno jsem koukala na https://www.daen.cz/wellness-a-lazenske-pobyty a tam jich nabízí celkem dost. No, uvidíme. Zkusím přemluvit manžela, jestli by nechtěl jet se mnou. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit