Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Efektivně, pěkně a hlavně kvalitně. Tak se snažím vybírat já věci. Mám vždycky radost, když se mi podaří vybrat něco kvalitního a pěkného. Třeba naposled jsem koupila krásnou koženou peněženku z pravé kůže, ale také kvaelku od https://www.penezenkylp.cz/ Nádhera za velmi slušnou cenu. 

  • No, já například módu nakupuji jen minimálně. Nepatřím mezi ty, které by si pořád potřebovaly kupovat nové oblečení nebo doplňky. Vždy si něco koupím až když to vyloženě potřebuji. Takto jsem to teď například měla s peněženkou. Do nové kožené peněženky dámské jsem investovala až v bodě, kdy ta moje stará byla opravdu roztrhaná a už nepoužitelná. 

  • Pro mne jediný a nejefektivnější tip, jak nakupovat dobře a levně bylo chvilkové hledání na google a poté velký nákup, který mi vlastně stále přišel v porovnání s mými dřívějšími nákupy jen jako začínající cena jednoho produktu... Takže je to o tom, jak a co chce člověk kupovat :) To, o čem mluvím je pro mne záchranou jménem onlinesekac

  • To já jsem začal před nedávnem oblečení nakupovat přes internet a myslím, že se to dost vyplatí. Dost obchodů s módou totiž nabízí doručení a vrácení zdarma, což je super. Navíc používám slevové kupony, takže ještě dokonce i ušetřím.

  • tarpedivan

    Já už třeba nové oblečení prakticky nenakupuju. Většinu věcí, které nosím (teda kromě spodního prádla a bot) mám buď ze sekáčů nebo z bazaru. Teď naposledy jsem třeba objevil tenhle bazar https://obleceni.biginzerce.cz/ kde mají spoustu super oblečení za velmi přijatelné ceny.

  • Já se teda módu snažím nakupovat s co největším rozmyslem. Většinou nakupuji přes internet, protože tak to je často mnohem levnější. Na internetu nejčastěji vybírám oblečení podle různých recenzí a zkušeností jiných. Třeba nedávno jsem objevila tento web https://www.damsketopy.cz/ kde je takových recenzí dámského oblečení spousta.

  • macinan

    Díky za rady. :-) Já myslím, že oblečení se dá nakupovat levně a efektivně. Jen člověk musí vědět kde. Mně se v tomto třeba velmi osvědčil eshop https://bavlissimo.cz/ Tam mají moc pěkné levné dámské oblečení, které je přitom kvalitní. Sama tam nakupuji poměrně často. :-)

  • ivanka386

    Super, myslím že velmi užitečné tipy! :) Já osobně hodně často nakupuji oblečení přes internet, nejvíce asi na bonprixu. Je ale pravda, že občas tam to oblečení není úplně nejlevnější. Proto jsem si hodně oblíbila používání slevových kódů na své nákupy. Díky tomu se dá ušetřit celkem dost peněz. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit