Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám podzim nejradši z celého roku. Jak se začíná barvit listí a když svítí slunce a je ještě teplo, to je prostě paráda. Sedíme s manželem na terase, povídáme si a ještě načerpáváme energii. Jsem ráda, že etos budeme moct sedět na terase, i když bude ošklivo. Ochrání nás totiž markýza proti dešti , kterou mě manžel překvapil. Koupil mi ji k narozeninám :-D .

  • milacekpublika

    My doma na podzim většinou tvoříme. Vloni jsme objevili rodinné papírnictví Bohemia Paper a tak jsme si u nich pořídili nějaké ozdobné papíry. Jasně, něco málo to stojí, ale vlastně souhlasím s tím, že za kvalitu se musí platit. Tak to prostě v dnešním světě je. A přiznejme si, že je potřeba tyhle rodinné podniky, firmy anebo jenom malé soukromníky prostě a jednoduše podporovat. :) 

  • Pikniky jsou super a protože bydlíme ve městě, docela často možnost vyjet někam do přírody vítáme. A protože máme zároveň rádi griování, pořídili jsme si cestovní gril, který se vejde do auta, v nouzi se dá i převézt vlakem a děláme si griovací pikniky. Je to super zábava, skvělé jídlo, jen si člověk musí dát bacha, aby po něm nezůstal nepořádek.
    • ivanka386

      Ahoj. Mockrát díky za tip! My také doma máme takový malý přenosný gril, ale udělat si takový grilovací výlet nás nikdy nenapadlo. Přitom na tom vlastně nic není. V létě ho určitě někam zkusíme vzít. :-)

      • joskadevatej

        Nad nějakým takovým cestovním grilem také už nějakou dobu přemýšlím. Jaký konkrétně máte? Mimochodem nemáte náhodou nějakou zkušenost s tímto? Uvažuji právě nad tím, že bych si něco takového rád vzal s sebou na dovolenou. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit