Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Já jsem už o ájurvédských masážích hodně slyšel, ale vždycky mi to přišlo jako takové to prodávání teplé vody. Jakože hodně srandy za hodně peněz, ale vlastně je to celé hodně spojené s ezoterikou a tak dále. To třeba tantra masáž má jasně definované výhody a postup, kterého se člověk snaží docílit. No, asi jsem to třeba jenom nepochopil. Ale ono když pak vidíte i kuchyni inspirovanou ájurvédou, tak to ve vás prostě vzbuzuje nedůvěru.

    • Je to asi týden zpátky, co mi právě kamarádka vyprávěla o tom, jak byla na tantra masáži. Nebudu lhát, hodně mě to zaujalo, tak jsem se o to trochu začala zajímat a jak to tak vidím, tak to asi v blízké budoucnosti také vyzkouším. Ty benefity zní opravdu skvěle. Pokud se nemýlím, tak ta kamarádka na té masáži byla tady, ale těch salonů, které to nabízí bude určitě víc, zvlášť v Praze. 

  • O tomto slyším poprvé, nicméně určitě bych to ráda vyzkoušela. Díky za tip. Já teda na nějaké kvalitní masáži nebyla ani nepamatuju. Nad čím jsem ale teď hodně přemýšlela jsou takové ty erotické masáže. Na to bych hrozně ráda zkusila jít. Právě nedávno mi to doporučila kamarádka, která chodí pravidelně a podle toho, co říkala, tak bych to asi taky měla zkusit. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit