Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nosím celý rok barevné oblečení. Ráda jsem mezi lidmi vidět, takže žádné černé, šedé, bílé oblečení, které má každý druhý. Není proč se bát barev. Jen je potřeba trochu přemýšlet u jejich kombinování, ale to není nic těžkého. Je to pro mě už automatické, jako to, že se před odchodem z domu nalíčím a přidám k tomu i svůj oblíbený parfém :-) .

  • Určitě souhlasím, bez těchto kousků bych se na podzim asi neobešla. Ale vzhledem k tomu, že bydlím na vesnici, tak mezi mou povinnou podzimní výbavu patří určitě ještě dámské holínky. Máme před domem bohužel nezpevněnou cestu a když hodně prší, tak na ní prostě s nějakými teniskami moc neuspějete. Bez holínek by to tedy určitě nešlo. 

  • milacekpublika

    Za mě dobrý, ale nejvíc jsem si oblíbil oblečení Mayoral. Sice trochu neznámá značka, ale doporučuji se kouknout na jejich nabídku. FAKT SUPER KOUSKY! Pokud sháníte design, do kterého oblečete vaše děti, rozhodně bych šel touto cestou. Fakt se mi to hodně líbí a naše děti od nich mají bundy, které jim všichni závidí. ;-) 

    • O této značce jsem teda ještě neslyšela. Díky za tip. :) I když je ale pravda, že já se na značky u oblečení moc neohlížím. Podstatnější je pro mě spíš kvalita materiálu, aby v tom nebyly různé umělotiny a hlavně aby to vydrželo. Dost jsem teď například začala nakupovat oblečení přes tento textil velkoobchod. Tam člověk neutratí moc peněz, ale má za to opravdu kvalitní kousky. :)

  • Já se pomalu také začínám vybavovat kvalitním oblečením na zimu, protože si myslím, že ta letošní bude ještě mnohem tužší než ta loňská ;-) Aneb, jak se říká - štěstí přeje připraveným... Zrovna teď si plánuji koupit nějaké kvalitní oteplováky na hory a nejspíše to vidím na eshop second hand s oblečením, protože tam se dají najít skutečně zajímavé kousky za skvělé ceny.

  • No, abych pravdu řekl, tak já nedávno málem o všechny své oblíbené kousky oblečení, které mám ve skříni přišel. Mohlo za to to, že se mi ve skříni objevili šatní moli. Naštěstí se mi jich ale podařilo celkem rychle zbavit. Hodně mi v tom pomohl tento návod: https://napovime.cz/navod/jak-se-zbavit-molu/

  • Tak s tímto úplně souhlasím. Halenka a bunda jsou už dlouho nedílnou součástí mého podzimního šatníku Je ale pravda, že občas to chce i něco jiného. Já například když hledám nějakou tu módní inspiraci (nejen na podzim), tak vždy zamířím sem: https://www.modio.cz/magazin Co se týče výběru oblečení, tak už jsem odtud pochytila spoustu dobrých tipů. 

  • sanskrybastr

    No, moje přítelkyně třeba na sukně nedá dopustit. Na podzim a přes zimu je moc nenosí, ale přes léto prakticky nenosí nic jiného. Má jich doma tolik, že už se jí pomalu nevedou do skříně. A to se toto léto chystá kupovat ještě další. Jsem zvědavý kam je dá.

  • macinan

    Je pravda, že pořádně teplá bunda je prostě základ. Zvlášť v tomhle počasí. Osobně ale přehnaně barevné oblečení moc nenosím, nebo spíš jej neumím nosit. Před pár měsíci jsem například sháněla nějakou bundu na zimu a při výběru jsem vsadila na klasickou černou. Tím člověk prostě nikdy nic nezkazí.

  • ivanka386

    Souhlasím s Karolajn. Ta bunda vypadá vážně dobře. Podobnou si před časem pořídila jedna moje kamarádka. Jen s tím rozdílem, že ta její je těhotenská. Mám pocit, že ji kupovala tady: https://www.happymum.cz/0,tehotenske-kabaty-a-tehotenske-bundy.html Do klasické bundy by se bohužel už se svým bříškem asi nevešla. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit