Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak to myslíte? Vy ji znáte osobně?
  • Textil možná, obleky OP Prostějov ani na pole. Zetor na hranicích Velenice, ani náhodou. Tahle hranice byla pro kamiony zavřená a jezdilo se přes Halamky a na Rakouské straně v Alt Nagelbergu bydlí moje teta a tam jsem 3x v týdnu a i v té době, kdy byly hranice ještě zavřené. Říkám, podívej se za hranice Německo, Rakousko a uvidíš kolik tam jezdí Zetorů. Já znám jenom jednoho hospodského v Litschau, ten má Zetor, ale jenom jako raritu na nějakou soutěž traktorů a reklamu.
    Hodinky Prim ti nezávidím, budeš asi větší frajer než já, ale co kdybys zkusil hodinky Ruhla, to by se chlapi u vás v ústavu zbláznili ještě víc.
  • Tak frajere já pracoval v Agrozetu a ty Zetory se vyvážely do celého světa.V r.1990 stála fronta soukromě hospodařících na hranicích ve Velenicích,Hatích apod.a objednávek bylo mnoho.Hodinky prim perfektní,mám je dodnes.A textil ten se dodával do celého světa a našívali se tam jmenovky západních firem jako to dělají nyní Vietnamci.
  • No v česku většinou kupuji chleba. V Kanadě jsme jezdili za Polským pekařem, ten měl podobný jako český. Možná je to tím, že skoro 30 let jsem pryč a až posledních 10let jezdím do Čech pravidelně - mám zde firmu. Nikoho jsem nikdy nevytuneloval a ústřední myšlenka a možná nadsázka se píše v úvozovkách a to i na severní Moravě. Nebo možná to tady není rozkradené, ale zabyté blbama a závistivcema, kteří se musí naučit pracovat a ne švindlovat.
  • Chyba v článečku. Správně mělo být : nabitá pistole ráže 44 a 72 tisíc penisos "za sebou".
  • Je těžké polemizovat s někým, kdo nechápe nadsázku (hlavně mi ale u tebe chyběla reakce na nudle Vitana...). Pokud patříš k těm co kupují polské okurky, tak jsi asi pozřel i ty pomleté zdechliny v polských klobásach, osolené posypovou, technickou solí a připadíš si s tím jako světák. Nechám tě při tom blaženém pocitu. Když to takhle ale rozebíraš, nenapadlo tě alespoň na vteřinku - co dnes může Česko nabídnout světu. Až budeš dlouho přemýšlet a nic tě nenapadne, tak to nebude tím, že jsi blbej, ale tím, že Česko je rozkradené, vytunelované a odkloněné právě takovýma chytrákama jako jsi určitě i ty. A právě tohle byla ústřední myšlenka, kterou jsem chtěl sdělit. Nezbývá mi než dodat... blahoslavení chudí duchem.
  • To jsi sehnal někde v Rudém právu. Mohu potvrdit, že o českém medu v Americe neví nic a okurky jsem kupoval v 80letech Polské a to i v Kanadě. Uran jsme vyváželi do SSSR, ovšem zdarma a jestli jsme oblékali Paříž,- tak tam by takovou hrůzu na sebe nenatáhli ani Alžířani. Hodinky Prim ve Švýcarsku? to už je sci-fi o které si vyprávíte možná na vaší schůzi KSČ. Stačí se podívat třeba do Rakouska, nebo Německa, kolik asi potkáš na poli Zetorů? Ty se vyváželi do vých. bloku a afriky.
    Ty budeš žít v nějakém paralelním světě mimo realitu, jako většina soudruhů, nebo budeš jenom blbej!
  • Správně!!! Volme KSČ, která jediná má odvahu zase zalígrovat hranice, aby nám ku r ?vy nedělaly ve světě ostudu. K u r vy patřej do basy stejně tak jako všichni, kdo si troufnou něco kecat o svobodě. A Škoda MB se vrátí k staré, dobré technické chloubě, škodovce stopětce! Jiný auťáky jenom na příděl komunistickým soukmenovcům a vekslákům s bonama.

    Ano, komunistickou diktaturu nám záviděl celý svět. Nejvíc flákačů na Km2. Pohoda, klid, znojemský okurky a pívečko za kačku sedumdesát. Akorát, že když ve 20.00 v hospodě došlo, vejčepák všechny hosty vyhodil s tím, že naráží až zejtra. A pr.el si vytři Rudým právem, protože hajzláč je na příděl. V masně nic než bůček a gothaj plný mouky, tvrdý Sparty zásadně pro známý pod pultem, řemeslník (placený státem) bez tuzéru, svačinky a pěti lahváčů nehnul prstem. Atd. atd. atd.
  • Nabitá pistole ráže 44 milimetrů :-D Boha, to měla u sebe granátomet M203 ne? :-D Když už senzační titulek tak aspoň správně, kdyby ji měla nenabitou bylo by to o to menší zlo? Já se dal na špatný job, měl jsem jít dělat novináře. *12*
  • Kdysi jsme vyváželí ocel (Vítkovice steel, Radeco Kladno - to byly pojmy, které nám záviděli i Švédové...), šperky (Jablonex atd...), porcelán (Moser atd...), tryskové stavy, traktory Zetor, měřidla Kinex, uranovou rudu, oblékali jsme v konfekci dokonce i Paříž (OP Prostějov), naše okurky ze Znojmie znál celý kulinářský svět, jak chutná pravý a nefalšovaný český med věděl každý malý Američan od Los Angeles až po New York, naše hodinky Prim automatic nosili hrdě švýcarští podnikatelé, nudle Vitana jste našli v polévkách po celém světě, naše škodovky se zadním náhonem vyjely do každého kopce i na sněhu a ledu od Chile až po Norské serpentíny u polárního kruhu. To už je ale minulost. Dnes máme svobodu pohybu a průmysl v troskách, a tak nám už jen zbývá export takových k u r e v, které se zdrogují a pak nám po celém světě dělají ostudu. Doufám, že už většiná lidi má jasno, koho bude v parlamentních volbách volit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit