Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Propadla, hned jsem říkal že za moc nestojí!
  • No pane,to je zase zjev.Kam na to chodí ??? *8* *7*
  • Asi bude taky pěkně hloupá.
    • Leda by volila KSČ a Zemana!
  • Není moc pěkná a to oblečení má jako na funus!
  • Jestli vyhraje, dostane možná políbení od pana prezidenta soudruha Zemana. A pak už Zeman nebude jediný, kdo na hradě blije.
    • A ty dostaneš po držce až se svalíš!! *15*
    • Vrchol trapnosti, psát takové pičoviny pod fotem krásné ženy. Ubohost, ubohost, ubohost.
      V článku se jasně píše, že naše miss je mezi jinými misskami dost zajímavá. Co to má společného se Zemanem?
      • Ubohej kapso, polib si prd.l!
        • Ubohý jsi ty. Číst neumíš, a ještě hloupě pindáš.
          • To píše cikán tečka, pablb, tak se nediv!!
            • Nechápu, jak to může někoho bavit.
            • JFK - to je on - Pišta tečka cikán!!!
            • Hele, ty šmejde, zase kradeš? Lůzo!
            • Jo, odpovídá to předchozím příspěvkům. A hned si kliká, jak se mu líbí jeho příspěvky.
              Ale tady píše nějaký tečka-filozof? To by měl být on? To se mi nezdá.
            • Já myslím, že je jich tu vícero takových. To pak žádné diskuse nemají smysl. Hned na začátku, aniž by jeden vysvětlil, oč mu jde, se to tímhle posune úplně někam do pr..
              Teď tu psala nějaká Zuzana. Myslím si, že to není paní Zuzana, co tu běžně píše. Ale už je tento zloděj tak zběhlý, že jsem na vážkách a mrzelo by mě třeba, kdybych ji napsala něco netaktního. Bohužel, takhle to tu funguje.
            • Ten dejna je opět ten cikán, tak to máš hned ověřeno.
            • Jediný zloděj nicků je cikán tečka, kromě ukradených jich používá asi 30, zhruba jsem to spočítal.
            • Od nikoho si nedávám radit. A ty jsi kdo?
            • Nenech si radit od jediného zloděje nicků, budeš vedle, jak ta jedle. Je to provokatér a beztak se ti už stalo, že ti nick ukradl. Je docela rafinovaný, ale superšmejd; kdybys tu byl dýl, věděl bys to.
            • A jo, ještě jsem si nezvykla.
  • Vymóděná jak Nšo-či před ohňovým tancem s Manitůem a bratrem Oldou šetrným *1*
    • Tobě se líbí soustružnice v montérkách?
  • Má, holka, jiskru v oku.
  • Nic moc a prsa po tatínkovi!
    • A ty máš kule po fotrovi?
      • Nebuďte sprostý k něžné ženě, to se nehodí!
        • Něžná? Spíše závistivá..pche.
  • Krásná holka, a chytrá. Tož ať se dobře umístí. Má na to!
    • Zajdi si do optiky Zácpo ! *2*
  • kocourAmadeus
    Konečně žádná přiblblá blondýna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit