Přejít na výpis diskuzí
Češka prý patří mezi nejzajímavější účastnice Miss Universe 2013
9.11.2013 | Jakub Konečný
49 příspěvků
-
Propadla, hned jsem říkal že za moc nestojí!
-
Zajdi si do optiky Zácpo ! *2*
-
No pane,to je zase zjev.Kam na to chodí ??? *8* *7*
-
Ahojte. Já jsem hned poznala, že to nejste Vy.
Ale kdybych se někdy spletla, předem se omlouvám.
*2*
Když tak do mě žduchněte. *2* -
Leda by volila KSČ a Zemana!
-
Asi bude taky pěkně hloupá.
-
Není moc pěkná a to oblečení má jako na funus!
-
Já si po sobě příspěvky čtu a v případě chyby opravím. Takže pokud se za mne vydává nějakej hejhula, je to poznat. *1*
-
Chudáčku, píšeš jako anonym, takže jsi poznat. My co jsme registrovaní na tiscali, píšeme inkognito.. tak se polepši. A neber si mé jmého do huby ani na papír........ Pro tebe je moc dobré..
-
A ty dostaneš po držce až se svalíš!! *15*
-
Nechápu, jak to může někoho bavit.
-
JFK - to je on - Pišta tečka cikán!!!
-
Hele, ty šmejde, zase kradeš? Lůzo!
-
Jo, odpovídá to předchozím příspěvkům. A hned si kliká, jak se mu líbí jeho příspěvky.
Ale tady píše nějaký tečka-filozof? To by měl být on? To se mi nezdá. -
Já myslím, že je jich tu vícero takových. To pak žádné diskuse nemají smysl. Hned na začátku, aniž by jeden vysvětlil, oč mu jde, se to tímhle posune úplně někam do pr..
Teď tu psala nějaká Zuzana. Myslím si, že to není paní Zuzana, co tu běžně píše. Ale už je tento zloděj tak zběhlý, že jsem na vážkách a mrzelo by mě třeba, kdybych ji napsala něco netaktního. Bohužel, takhle to tu funguje. -
Ten dejna je opět ten cikán, tak to máš hned ověřeno.
-
Jediný zloděj nicků je cikán tečka, kromě ukradených jich používá asi 30, zhruba jsem to spočítal.
-
Od nikoho si nedávám radit. A ty jsi kdo?
-
Nenech si radit od jediného zloděje nicků, budeš vedle, jak ta jedle. Je to provokatér a beztak se ti už stalo, že ti nick ukradl. Je docela rafinovaný, ale superšmejd; kdybys tu byl dýl, věděl bys to.
-
Ne-e.