Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dřív jsem to tak neměl, ale čím jsem starší, tím mám pro přírodu větší obdiv. Rád v ní v poslední době trávím svůj volný čas. Se ženou takto často chodíme na různé procházky a tak. Párkrát jsme se teď během léta vydali i do hor. Tam už to chce ale trochu kvalitnější outdoorové vybavení

  • milacekpublika

    Tady na jednu stranu žasneme nad tím, co příroda vykouzlí, ale firmy stále produkují s tichým dohledem zaměstnanců stovky tun odpadu ročně. Zpracovávám pro tyto firmy roční prohlášení o produkci odpadů a někdy jsem opravdu nemile překvapený, kolik toho i relativně malá firma s pár zaměstnanci za rok zvládne vyprodukovat. Přitom minimalizace odpadového hospodářství firmám ušetří obrovské množství peněz. 

  • milacekpublika

    Přesně kvůli tomu chodím do přírody. Červánky kreslí geniální a neuvěřitelná oblaka, nohy mám venku ze stanu a příjemně mi je ovívá podvečerní vánek. K tomu dobré pivko nebo prostě jen tak. Po setmění se třeba vykoupat v řece jen tak "na Adama". :) Za mě to jsou ideální chvíle, které mi nikdo nevezme. A hlavně to ticho a samota. To mě na tom baví asi nejvíce. :) 

  • UDĚLEJ SI TEST, KTERÁ STRANA JE tI NEJBLIŽŠÍ SVÝMI NÁZORY


    http://ulozto.cz/x2cjPCPv/volebni-manual-c-10-volebni-kalkulacka-pdf

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit