Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nad modelací prsou taky přemýšlím :-) . Odkojila jsem dvě děti, a to s sebou přineslo daň. Pro jejich zdraví jsem ale byla ochotná udělat maximum. Prsa se dají vyřešit. Nejdřív jsem podstoupila labioplastiku tady , protože problémy se spodkem po porodu mě trápily víc než vytahaná prsa :-) .

  • Mám kamarádku, která si teď nechávala zvětšovat prsa. Podle mě to ale v jejím případě bylo úplně zbytečné. Já osobně takovým zákrokům moc nefandím. Na druhou stranu se ale musím přiznat, že teď také uvažuji nad tím, jestli se nenechat trochu "upravit." Už delší dobu mě trápí vrásky a koukala jsem, že například taková výplň vrásek s nimi umí celkem efektivně zatočit. 

  • Může se po úpravě prsou normálně kojit? Chtěla bych si prsa nechat udělat, ale zároveň bych také chtěla mít v pozdější době děti, které bych určitě chtěla kojit. 

    • Ano může se po úpravě prsou kojit. Nemusíte z toho mít strach. Je to cca dva roky co jsem byla na plastické operaci a teď dcerku normálně bez omezení kojím. 

      • Aha, tak super díky za info. Pořád ale nějak nevím jestli ano nebo ne.... Nějak se v tomto nemohu rozhodnout 

        • Hele to je naprosto normální. Já jsem se také pořád nemohla rozhodnout a hodně mi pomohlo, když jsem si na klinice https://www.perfectclinic.cz/plastika-zvetseni-prsou/ domluila první konzultaci a tak jsem se vlastně mohla zeptat na cokoliv. Díky tomu ze mě strach opadl a šla jsem do toho. Jsem za to ráda. 

  • Tak proč ne. Když je žena s prsy nespokojena a upravit / zvětšit to jde určitě jsem pro. Spíše bych ale uvažovala o nové metodě zvětšení kmenovými buňkami http://www.plastickachirurgie.com/zvetseni-prsou-tukem-a-kmenovymi-bunkami-n58.html přece jen pak prsa vypadají lépe a na dotek jsou přirozenější.
  • Není divu, když jsou chlapi na ty prsa takový nadr... :) Ale operace mi přijde drastická a vyhazovat peníze za různý lektvary co lidi propagujou, tomu se mi taky nechce moc věřit. Zkusila bych max. ty cviky na spevnění a možná nějakej přírodní doplněk stravy - viz. třeba http://dekolt.hustej.net/cviky-na-zvetseni-prsou.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit