Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chybí jim ještě: Hlavně nevolit pravičáky, zmr*dy kapitalistické.
  • Nooo jasneee, kdybyste to nenapsali, tak to nikdo nebude vedet a vsichni budou delat prave to, co nemaji. Boooze do cehos to dusi dal! *12* *12* *12*
  • Ležím u tv a koukám na ty imbecilní pořady. Vzpomínám na super zábavu - když v tv běžel Ein Kessel Buntes s americkým zpěvákem Deanem Reedem. To byly krásné časy, nikdo nespal pod mostem nebo v zemljance, každý byl sytý a práce byla pro všechny. Taky jsem věřil těm slintům a žvástům Havla o tom, že nás straší nezaměstnaností. Dnes jsem vystřízlivěl a vím, že Havel byl lhář a prospěchář. Nemám chuť nikomu přát k novému roku, protože nám přinese jen utrpení a zhoršení již tak nuzné ekonomické situace. Nemám chuť si hrát na pitomce, co nevidí, že země je kompletně zhuntovaná a není už z čeho brát... Jen bych se snad mohl omluvit všem Husákům, Jakešům, Štrougalům a jiným komunistům, že jsem jim tehdy nevěřil holá fakta o kapitalismu a byl zahleděný do Ameriky. Dnes jsem vystřízlivěl a zuofale volám: "Zlatí komunisti, máte odpuštěno - vraťte se". Jedno vím ale bezpečně - vím koho budu volit v příštích parlamentních volbách...
    • To je blbost. Za komunismu jsem zazil takovou neuveritelnou perzekuci za to, ze jsem si dovolil myslet vlastni hlavou, ze bych to nikomu nepral. I kdyz je to dnes sama sra.ka, stale mam moznost zaridit se podle sebe a svych moznosti. A tohle by mi komuniste vzali. Nehodlam byt osobou zavislou na statu, to se radsi prestehuji do Indie, tam je to jeste mozne, byt sam sebou a svobodny. A o to jde predevsim. Chci byt pohrben ve svobodne pude, kam budou chodit jen zvirata a veskere totality teto pude budou na hony vzdaleny. Howg!!!
      • o jsi musel být, a asi ještě jseš, pěknej hajzl.
    • Není všechno OK a taky nesouhlasím se současným politickým děním v ČR. Obávám se ale, že jste ještě nevystřízlivěl, jak píšete.
  • Hlavněse nikdo nenechejte otrávit kapitalistickými žvásty o nezávislosti na státu, předdůchodech a podobně, užijte si veselého silvestra a všichni se těšme na změny které nás čekají v roce 2013 :-)
    Díky Okamurovi sice možná bude prezidetská volba o nějaký čas odložená ale díky tomu také po novoročním pádu NEČASOVA kabinetu můžou být spolu s volbou prezidenta být i volby parlamentní, POTOM BUDEME MÍT VYHRÁNO!!! Vždyť už musí být všem jasné, nejlepší je být Dluhoslavovým voličem, tvářit se že miluješ oranžovou, zvolit za prezidenta kandidáta ČSSD Jiřího Dienstbiera mladšího! JINÁ VARIANTA PRO SOCIÁLNĚ POTŘEBNÉ NENÍ PŘÍPUSTNÁ!!!
    POJĎTE VŠICHNI VYHRÁT VOLBY PRO DLUHOSLOVA, zvolte za prezidenta kandidáta ČSSD Jiřího Dienstbiera mladšího, A ONI NÁM ZA ODMĚNU ZVEDNOU SOCIÁLNÍ DÁVKY A OČISTÍ DAVIDA!!! Stane se nejprve našim "mučedníkem", potom zdravým a silným předsedou ČSSD, následně premiérem, a za pět let bude našim dalším socialistickým prezidentem!
    Půjdeme všichni svorně kupředu levá do náruče socialistické EU a postupně se naučíte od nás, pozitivně diskriminované menšiny, jak to dělat aby jste nikdy nemuseli pracovat, a přitom budete dostávat na sociálních dávkách víc než dostávají na výplatu ti trubci co pracují a honí se za nezávislostí na státu.
    A když se nám výše sociálních dávek nebude líbit, Dluhoslav po dalších vítězných volbách v rudo-oranžovém parlamentu zařídí, aby těm blbečkům co ještě chodí do práce zvedli daně a nám na sociálech jednoduše přidá.
    My jsme měli krásné Vánoce, a vlastně je máme každičký měsíc. Pokud nám náhodou nezbývá, tak si klidně vybrečíme i novou pračku nebo lednici, o sporáku nebo příspěvku na benzín ani nemluvím
  • co nedělat?
    Neodporovat pacientům not cssd a . ve všech obměnách a že jich je už asi dle ip 7

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit