Cunnilingus - intimní technika, kterou ženy milují, ale hodně mužů ji odmítá
-
Já jsem měla dřív se a všechny praktiky kolem hrozně moc ráda. Opravdu jsem si to užívala, ale v posledních asi dvou letech už mám chuť méně a méně a v podstatě už bych si na sex ani nevzpomněla nebýt mého manžela. Jenže když už na to dojde, tak mě pak trápí, že si to už nedokáži pořádně užít. Jak s tím bojovat?
-
-
Tak to naprosto vím o čem mluvíte, protože to mám hodně podobně... Také mě to trápí, dřív jsem si to dokázala hodně užívat a teď to stojí za pendrek bych tak řekla.
-
-
Jestli to holky máte tak, tak to vám vůbec nezávidím. Nezávidím proto, že jsem sama v této situaci byla a vím, že to dokáže způsobit i velké problémy ve vztahu. Já mohu doporučit z vlastní zkušenosti vyzkoušet prášky pro ženy https://supererekce.cz/6-fly-pro-zeny , které dokáží zvyšovat libido a celkově chuť na sex. Prostě to zase budete chtít i několikrát za den.
-
-
-
Já osobně s tím nemám problém, ale žena dole musí být upravená. Ona taky nechce provádět potěšení na chlupatém a zpoceném víte čem. Takže prostě něco za něco. A ideálně, aby se mi i žena dole líbila. Holt je vždycky možnost třeba labioplastika, kterou může žena podstoupit. A navíc to dneska už nestojí ani moc peněz. Za dvě nebo tři výplaty na to v pohodě našetříte a ženám to je údajně po zákroku taky pohodlnější.
-
Jsem přesvědčený , že pokud se pár svobodně a dobrovolně dohodne prakticky na čemkoliv, s čím jsou, a to nejen po sexuální strance, zajedno, je dovoleno prakticky vše, co je jím příjemné. Pokud nejste s něčím v pohodě a chcete se posunout dál, dejte se do studia tantry, lidské sexuality, navštivte odborníka, nebo si zajděte na workshop či festivaltantry :-) v létě určitě jeden bude. *16*
-
"Lidé jsou jako zvířata"-no pochopitelně že ano, člověk je pouze název který jsme si vymysleli sami pro sebe,nic nás ale neopravňuje myslet si si že jsme snad něco jiného. Naopak to co dělají zvířata je normální na rozdíl ad člověka který si o sobě myslí že je něco víc.
-
Dráždění G-bodu jazykem? To slyším poprvé ... to psal asi nějaký teoretik bez zkušeností.
-
-
To psala nějaká kráva, která má jazyk 30 cm dlouhý. Na bod G se používají speciálně zahnuté vibrátory, aby se tam vůbec dosáhlo.
-
-
Tak ať se lížou holky navzájem ! Rádi se koukneme ! Ale ta (_!_) je na sraní vážení !
-
-
Záleží co máš doma kámo! :) *16*
-
-
"další výhodu v tom, že je bezpečné, co se týče přenosu pohlavních chorob, v nejhorším případě se dá „chytit“ opar či infekce."
No vy ste fištróni! Boha mia. Užijte si rakovinu hrtanu, rakovinu konečníku či prostaty a nezapomeňte HPV přenést na další, ideálně své děti. *16* Nejdřív si něco zjistěte o těch "jenom" oparech a pak ignorujte takto zavádějící články. -
Lízat kakáč :D takhle nikdy neklesnu at sem zamilovanej sebevic
-
Já teda nevím, ale myslim si, že do téhle diskuse, píšou jenom puberťáci, kteří o milování nic nevědí. Tento spůsob milování je krásný, pokud to vyhovuje oboum partnerům. Já osbně, dráždění své pertnerky jazikem mám rád a vzruší mi, pokud dosáhne krásného vrcholu a s její pomocí já taky.
-
-
Venco,JAZIKEM nebo JAZYKEM dráždíš svou partnerku?? *2*
-
-
pro karla:
tak si vem gazmasku, blbe *15*