Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *1* *2* *3* *4*
    je to skvělá technika a určitě pomůže k prodloužení prožitku obou
  • Ále když vám ho ženská vykouří to si nestěžujete co pokritci :D
  • No - pochybuji, že popsané praktiky jsou určeny pro nýmandy, kteří nechtějí zkoušet věci nové a neznámé. Každý má právo hledat, co mu vyhovuje a nemá právo odsuzovat, co vyhovuje jiným. I když některé praktiky vypadají nepřirozeně a nechutně, jsou v přírodě zcela běžné a mezi partnery používané. Co teprve sadomasochistický vztah, kdy jeden z partnerů má rozkoš z vlastního utrpení a druhý z utrpení druhého. Po skončení aktu jsou rány ošetřeny nejlépe zasvěceným odborníkem, okolí nic netuší. Kdyby tušilo...
  • Já teda nevím, ale myslim si, že do téhle diskuse, píšou jenom puberťáci, kteří o milování nic nevědí. Tento spůsob milování je krásný, pokud to vyhovuje oboum partnerům. Já osbně, dráždění své pertnerky jazikem mám rád a vzruší mi, pokud dosáhne krásného vrcholu a s její pomocí já taky.
    • Venco,JAZIKEM nebo JAZYKEM dráždíš svou partnerku?? *2*
  • Lížu píííču celýýý den,jazyk mám už obroušen,lííížu píííču pořád dál,aby mi ten čurááák stál...johoho..
  • Tak ať se lížou holky navzájem ! Rádi se koukneme ! Ale ta (_!_) je na sraní vážení !
    • Záleží co máš doma kámo! :) *16*
  • Souhlasím s Petrem.
  • Jsem přesvědčený , že pokud se pár svobodně a dobrovolně dohodne prakticky na čemkoliv, s čím jsou, a to nejen po sexuální strance, zajedno, je dovoleno prakticky vše, co je jím příjemné. Pokud nejste s něčím v pohodě a chcete se posunout dál, dejte se do studia tantry, lidské sexuality, navštivte odborníka, nebo si zajděte na workshop či festivaltantry :-) v létě určitě jeden bude. *16*
  • Je to parááááda, když Vaší partnerce jdou po těle mexické vlny. *5*
    • To je paráda lízat babě konečník. Už se mi chce zvrACET.
      • JJ a kdyz se ti usere pri tom do xichtu, to je teprv blitka.
        • Je to na zvracení lízat babě konečník a ještě se u toho smát !!! *15*
          Ale s pochvou je to jiné !!!
  • Jo článek je otevřenej a dobrej. Je ohloubce vztahu a ne o prožitku s vypitou hlavou .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit