Cunnilingus - intimní technika, kterou ženy milují, ale hodně mužů ji odmítá
-
Dráždění G-bodu jazykem? To slyším poprvé ... to psal asi nějaký teoretik bez zkušeností.
-
-
To psala nějaká kráva, která má jazyk 30 cm dlouhý. Na bod G se používají speciálně zahnuté vibrátory, aby se tam vůbec dosáhlo.
-
-
S jakou chutí nabízím všem chartistům, disidentům a odesákům svoje pozadí ke anilingu. Ale pěkně postupně, ne najednou. Vypisuji zde pořadník, oslovení hlaste se, ať se dostanete do pořadí !!! Za odměnu z Vašich palic, holí, pak vyženu všechny vaše úchylné úmysly a provedu potrestání za již provedené zločiny. A to definitivně !!! *1* *12* *1*
-
Rozhodně kardinál Vlk by doporučil,místo takových obšuků a bejkálií,se dvakrát pomodlit růženec.
-
Já jsem měla dřív se a všechny praktiky kolem hrozně moc ráda. Opravdu jsem si to užívala, ale v posledních asi dvou letech už mám chuť méně a méně a v podstatě už bych si na sex ani nevzpomněla nebýt mého manžela. Jenže když už na to dojde, tak mě pak trápí, že si to už nedokáži pořádně užít. Jak s tím bojovat?
-
-
Tak to naprosto vím o čem mluvíte, protože to mám hodně podobně... Také mě to trápí, dřív jsem si to dokázala hodně užívat a teď to stojí za pendrek bych tak řekla.
-
-
Jestli to holky máte tak, tak to vám vůbec nezávidím. Nezávidím proto, že jsem sama v této situaci byla a vím, že to dokáže způsobit i velké problémy ve vztahu. Já mohu doporučit z vlastní zkušenosti vyzkoušet prášky pro ženy https://supererekce.cz/6-fly-pro-zeny , které dokáží zvyšovat libido a celkově chuť na sex. Prostě to zase budete chtít i několikrát za den.
-
-
-
Lidé se chovají jako zvířata.
-
-
Říka ti něco pojem Evoluce ? *1*
-
-
Či infekce? Tak chřipka asi ne, že? Takový sifilis je také infekční pohlavní choroba. Takže při vychutnávání dotyčných exkrementů přeji dobrou chuť... *1*
-
Říká chlapík ženě:"Lížu a jsem diskretní!".Ona mu odpovídá:Tak si vyliš pr.....a nikomu to neříkej".
-
jo, papilomavir se dá takto lehce přenýst. a způsobuje rakovinu
-
-
je to tak. Pak se děvčata diví, že onemocní rakovinou děložího čípku. Zejména ta , která střídají partnery. A ženatý ještě nakazí svoji manželku.
-
-
Já osobně s tím nemám problém, ale žena dole musí být upravená. Ona taky nechce provádět potěšení na chlupatém a zpoceném víte čem. Takže prostě něco za něco. A ideálně, aby se mi i žena dole líbila. Holt je vždycky možnost třeba labioplastika, kterou může žena podstoupit. A navíc to dneska už nestojí ani moc peněz. Za dvě nebo tři výplaty na to v pohodě našetříte a ženám to je údajně po zákroku taky pohodlnější.
-
Tomuý se řžíká špinavé milování. A rizikové. Lidé jsou prasata.