Designová vychytávka: Postel připevněna ke stropu
-
Já jsem taky při zařizování našeho domu koukala na to, jaké jsou trendy , abych tak nějak zhruba věděla, jak co zařídit, ale takové originality by mě teda nenapadly ani ve snu. Zase nemusíme mít doma všechno úplně jinak než ostatní. Třeba postel na zemi mi přijde jako dobrá volba :-D .
-
Jako takhle, vypadá to rozhodně zajímavě a bylo by to dobré na diskusi s přáteli třeba u vína, ale že bych to chtěl mít? Když si vezmu, že kolikrát jsem z práce tak utahaný, že sebou jen seknu do postele a spím, tak tohle by fakt nebylo nic pro mě. To bych spal na gauči nebo někde na karimatce na zemi, protože jednu dlouhou dobu jsem klasickou pohovku neměl. ;-)
-
To jsou mi teda věci. Ta moderní doba je fakt bláznivá. Hale, to já jsem třeba zase našel na týhle stránce https://www.forrestorigin.cz/rucni-vyroba-postele/ postel, kterou ručně vyrábí a má v sobě snad i nějaké kameny. Moc mě to nadchlo, ale trochu bych se bál tý ceny. Na to si fakt troufat nebudu.
-
Ty jo, super! To je vychytané. Máme velmi malou ložnici a ještě blbě umístěnou, že tam máme dveře na balkon. Tak možná využiji. Hned bych se do té postele zavrtala. Bodlo by tomu i nějaké pěkně povlečení nějaká ta letní inspirace. Ještě nějaké vonné svíčky, kytky a pěkně vyladěná ložnice.
-
ROzhodně jde o zajímavý systém, do malých prostorů jak dělaný. My už naštěstí s místem takový problém nemáme, za což jsem velmi ráda. Konečně místo i na pěknou komodu do ložnice a stolek na líčení, který jsem si vždycky přála. Už bych určitě neměnila.
-
Tak to my jsme a asi i budeme nadále, co se postelí týče, konzervativní :-) Nedávno jsme si dovolili udělat takový trochu větší ústupek a to takový, že jsme si pořídili čalouněnou postel z této stránky zde ... Tak sem kdyžtak tedy hodím ten odkaz, kdyby to také náhodou někoho zajímalo :-) Mějte se krásně.
-
Ahojte, já jsem se rozhodla udělat podobnou věc i pro ty naše nejmenší dětičky a tak je to teď právě v jednádní :) Už jsme si sehnali pány, kteří nám to celé udělají a jediné, co zbylo na mne je jim pořídit nějaké dětské povlečení
-
Vypadá to hezky, ale doma bych si asi něco takového nedokázala představit. Není prostě na klasickou postel. Na druhou stranu... V malé ložnici, kde bojujete o každý centimetr by taková závěsná postel mohla přijít vhod. :-)
-
-
V tomto s vámi musím souhlasit. My se nedávno také rozhodli konečně vyměnit naši starou postel za lepší. Máme teď tuto https://netobchodak.cz/postele/103526-manzelska-postel-180-cm-milia-s-matraci-a-rostem.html a musím říct, že s tou starou se absolutně nedá srovnávat. :-)
-
-
Tyjo, musím říct, že toto je vážně super nápad! Přesně něco takového bychom v ložnici potřebovali také. Naše ložnice je poměrně malá, takže tam moc místa nazbyt není. Nedávno jsme pořizovali novou postel a museli jsme vybírat právě podle toho, aby se tam zaprvé vešla a zadruhé, aby nám v ložnici zbylo ještě nějaké volné místo.
-
-
Jojo, máme to doma dost podobně. Taky jsme museli postel vybírat hlavně podle toho, aby se do naší ložnice vůbec vešla. V poslední době se mi ale povedlo ložnici dost opticky zvětšit. Hodně světlých doplňků a například i světlé ložní prádlo dokáže udělat obrovský rozdíl.
-