Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Jako takhle, vypadá to rozhodně zajímavě a bylo by to dobré na diskusi s přáteli třeba u vína, ale že bych to chtěl mít? Když si vezmu, že kolikrát jsem z práce tak utahaný, že sebou jen seknu do postele a spím, tak tohle by fakt nebylo nic pro mě. To bych spal na gauči nebo někde na karimatce na zemi, protože jednu dlouhou dobu jsem klasickou pohovku neměl. ;-) 

  • To jsou mi teda věci. Ta moderní doba je fakt bláznivá. Hale, to já jsem třeba zase našel na týhle stránce https://www.forrestorigin.cz/rucni-vyroba-postele/ postel, kterou ručně vyrábí a má v sobě snad i nějaké kameny. Moc mě to nadchlo, ale trochu bych se bál tý ceny. Na to si fakt troufat nebudu.

  • Ty jo, super! To je vychytané. Máme velmi malou ložnici a ještě blbě umístěnou, že tam máme dveře na balkon. Tak možná využiji. Hned bych se do té postele zavrtala. Bodlo by tomu i nějaké pěkně povlečení nějaká ta letní inspirace. Ještě nějaké vonné svíčky, kytky a pěkně vyladěná ložnice.

  • ROzhodně jde o zajímavý systém, do malých prostorů jak dělaný. My už naštěstí s místem takový problém nemáme, za což jsem velmi ráda. Konečně místo i na pěknou komodu do ložnice a stolek na líčení, který jsem si vždycky přála. Už bych určitě neměnila.

  • Tak to my jsme a asi i budeme nadále, co se postelí týče, konzervativní :-) Nedávno jsme si dovolili udělat takový trochu větší ústupek a to takový, že jsme si pořídili čalouněnou postel z této stránky zde  ... Tak sem kdyžtak tedy hodím ten odkaz, kdyby to také náhodou někoho zajímalo :-) Mějte se krásně.

  • Ahojte, já jsem se rozhodla udělat podobnou věc i pro ty naše nejmenší dětičky a tak je to teď právě v jednádní :) Už jsme si sehnali pány, kteří nám to celé udělají a jediné, co zbylo na mne je jim pořídit nějaké dětské povlečení

  • macinan

    Vypadá to hezky, ale doma bych si asi něco takového nedokázala představit. Není prostě na klasickou postel. Na druhou stranu... V malé ložnici, kde bojujete o každý centimetr by taková závěsná postel mohla přijít vhod. :-)

  • ivanka386

    Tyjo, musím říct, že toto je vážně super nápad! Přesně něco takového bychom v ložnici potřebovali také. Naše ložnice je poměrně malá, takže tam moc místa nazbyt není. Nedávno jsme pořizovali novou postel a museli jsme vybírat právě podle toho, aby se tam zaprvé vešla a zadruhé, aby nám v ložnici zbylo ještě nějaké volné místo.

    • Jojo, máme to doma dost podobně. Taky jsme museli postel vybírat hlavně podle toho, aby se do naší ložnice vůbec vešla. V poslední době se mi ale povedlo ložnici dost opticky zvětšit. Hodně světlých doplňků a například i světlé ložní prádlo dokáže udělat obrovský rozdíl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit