Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den, naše miminko se nám má narosit v březnu a já už jsem se konečně rozhodla pro značku kočárku i konkrétní model! Jsme obyvatelé města a žijeme v bytě, takže jsem hledala něco skladného, ale zároveň něco co zvládne naše oblíbené pěší tůry a výlety a nakonec zvítězila značka Britax!Vybrala jsem si britax B-motiom plus a ktomu korbu britax s adaptéry,všechno v krásné hnědé barvičce, protože pohlaví miminka jsme si nechali jako překvapení! Objednala jsem si vše, jestě s nějakými dalšími vecmi jako přebalovací podložku a vaničku na kašpárkovi, protože jsem narazila na internetu na slevu 10% na všechno a to pro mě byl ten poslední impuls, ať už to neodkládám! Měl by nám dorazit asi už dnes a tak se nemůžu očkat až ho dáme s přítelem dokupy a už budeme vpodstatě připravení, kdyby náhodou chtělo jít mimi na svět dřív!
  • Dobrýden,ano jeto blbá doba, moderní doba, ale bhužel v ní žijeme a musíme jít s dobou a netvrďte mi že své dětí vozíte v staré libertě! já osobně jsem praktická žena a při výběru sporťáku jsem se řídila několika pravidly!Díky nim jsem nakonecvybrala tehle sporťák, jezdím s ním už půl roku a musím říctže jsem maximálněspokojená!:https://www.kasparek-baby.cz/britax-kocarek-b-motion-4-plus-cosmos-black/ Pořídila jsem si teď na zimu ještě origo fusak, https://www.kasparek-baby.cz/britax-fusak-shiny-lilac-38499/ a navíc jsem dnes ještě vychytala úplně náhodoudopravu zadarmo, takže já můžu doporučit Britax!
  • Já jsem zastánkyní sportovních kočárků, takže jsem už něco málo vyzkoušela. Asi nejvíce jsem byla spokojená s tímto http://www.pinkorblue.cz/Na-cestovani/Sportovni-kocarky/QUINNY-Speedi-Set-vcetne-hluboke-korby-Fast-Brown.html - co se týče výbavy a kvality, tak je to maximálně top!
  • Ano, je to tak, blbá móda. Dospělý veze kočárek, mlčí nebo má u ucha mobil, dítě mlčí, vystavené větru, slunci... Známé takto dítě, na které neviděla, odšroubovalo víčko z petlahve a vdechlo ho; naštěstí známá byla upozorněná proti jdoucím chodcem, že dítě je modré... Navíc, při vezení přivráceného kočárku je jedna z mála příležitostí, kdy s dítětem dospělý může komunikovat tváří v tvář, protože jak on, tak dítě jsou proti sobě "na místě". Co je platné, že dítě z odvráceného kočárku vidí do světa, když nechápe, co vidí a jak se to nazývá? V tzv. primární socializaci se dítě učí nápodobou, dívá se a učí, jak dospělí reagují na různé podněty, jak mluví s ostatními, jak se v jaké situaci tváří. Pokud je o toto dítě v daném věku, kdy je nutné, aby toto proběhlo připraveno, může se stát sociálním tupcem. Jelikož dnes se rodiče dětem ani jinak moc nevěnují co se mluvy, četby, hry atd. týká, je toto nebezpečí ještě větší. Je to stejné, jako když se dítěti namísto, aby se naučilo samo lézt a chodit, dá chodítko nebo je uvězněno v sedátku či houpačce mezi dveřmi... Jedná se pak o nesprávný vývoj.
    S trochou nadsázky mě napadá konspirační teorie o odvrácených kočárcích: v zájmu kohosi je vytvořit populaci lidí neschopných vhodně reagovat na základní podněty, komunikovat, mluvit a vyjadřovat se, lidí emočně oploštělých, vystresovaných, psychicky labilních, neurotiků (tyto symptomy fakticky vznikají při nedostatčné komunikaci blízké osoby s dítětem). Stačí jim dát odvrácený kočárek a přesvěčit je, že je to pro jejich dítě to nejbáječnější vozítko... Plus - co nejměnší dítě posadit před televizi a PC. Taková civilizace bude na úbytě. Zaručeně. MIH
  • Účelnost, lehká ovladatelnost, slova, slova, slova. Jsem konzervativní nezaměstnaná 57letá babička (s chronickými bolestmi v pravém rameni) 17měsíčního vnuka. Kdykoli ho hlídám (zpravidla 1x týdně 24 hodin - dcera i zeť dělají "12ky"), jsem na mrtvici. Mladí pořídili, tak jak vy tu předvádíte, sportovní kočárek kde dítě sedí a hledí ve směru jízdy, navíc s madlem typu golfové hole. Chlapec zatím nemluví, takže pokud chci vědět co dělá, jestli neusnul, nebo se nedáví na rohlíku, nebo zda si nesundal případně nezahodil čepici, musím zastavit a jít se na něj podívat. Na procházce vnuk chvíli jde, chvíli jej vezu. Jednou rukou vedu za ručičku vzpírající se dítě, druhou se pokouším ukočírovat golfky (au, au, moje rameno). Často slyším nářky, že děti nemluví, nekomunikují a nemají před vstupem do školy dostatečnou slovní zásobu. Já pokládám za jednu z příčin odvrácený posez (blbá móda) v kočárku. Dítě přece odezírá mamince ze rtů a snaží se opakovat co říká. Musí jí ale vidět do obličeje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit