Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víte co mi hodně pomohlo začít hubnout? Koupila jsem si totiž chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-stribrna/ , které dokáží měřit tlak, tep, kalorie a celkově denní výdej a výkon. To mě vlastně začalo motivovat se víc a víc hýbat. Díky tomu jsem taky začala hubnout. Už jsem druhé hodinky objednala i pro dceru pod stromeček, která také pořád mluví o tom, že by chtěla hubnout. 

  • Letos bych chtěla hodně zredukovat váhu. Chci se zeptat, daří se vám někomu hubnout při cvičení doma? Jaké cviky jsou na to nejlepší? 

    • S manželku jsem se dohodnul na pořízení domů. Máme ho doma v obýváku před televizí. I když jsem to místo hodně zvažoval, tak se nakonec osvědčilo jako nejlepší. Jezdíme a díváme se u toho na film nebo seriál. Na rotopedu se střídáme a dost nás to baví. Hodně se nám oběma díky tomu podařilo zhubnout. 

      • Taky jsem kupoval po domluvě s manželkou domů rotoped. Chtěl jsem něco pořádné, do čeho se člověk nebude muset bát pořádně opřít. Vybral jsem podle mě kvalitní rotoped. Podařilo se mi ho koupit s dovozem až domů a případným servisem taky u nás doma. Kupoval jsem ho z obchodu https://www.fitham.cz/

  • Tak třeba já už to hubnutí vyloženě potřebovala. Nakonec to ale nebylo až tak složité. Hodně pomohlo to, že jsem se začala víc hýbat. Každému vyhovuje nějaký jiný sport, ale třeba mně dost vyhovuje plavání. Máme na zahradě takový velký plastový bazén, takže díky tomu si můžu jít zaplavat kdy chci. To je velká výhoda. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit