-
Tak ono těch věcí, co podporují imunitu je fakt celá řada. Za mě je super věc třeba voda obohacená vodíkem. Existuje spousta článků, kde se o tom dozvíte více. Já doporučuji třeba tento článek. Jinak samozřejmě česnek je skvělá záležitost na podporu imunity. Ono obecně strava dělá dost. Důležitá je vyvážená strava a hlavně kombinace s dostatkem pohybu a čerstvého vzduchu. :)
-
-
Toto je hodně zajímavé. Už jsem o tom slyšela, nicméně vlastní zkušenost bohužel nemám. Nicméně já jsem toho názoru, že nejlepší na zlepšení imunity je otužování a sauna. Už je to pár let zpět, co jsem si začala každé ráno dávat ledovou sprchu a opravdu to funguje. Od té doby rozhodně netrpím na takové ty sezónní nemoci. To samé sauna. Je to rok zpátky, co jsme se s manželem rozhodli pro pořízení vlastní sauny na klíč a od té doby do ní chodím pravidelně. To imunitě také velice prospívá.
-
-
Tak hodně jsem si vyčetla i zde: http://www.zdravi-hubnuti.cz/imunologie/ i tyhle stránky možná poradí, jak zlepšit imunitu. Alespoň mě pomohly.