Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavý článek. Co vím, tak docela dobrá jsou na posílení imunity například i probiotika. Nemáte s tím náhodou zkušenost? Právě malý má problémy s tím, že je často nemocný, tak jsem si říkala, že bych mu možná zkusila nějaká ta probiotika pro děti koupit. Myslím si, že tím nic moc pokazit nejde, ne?

    • Myslím si, že probiotiky nic nepokazíte. Já osobně bych ale z vlastní zkušenosti na zlepšení imunity doporučil otužování. A to klidně i u dětí. Nebo opačný extrém saunování. Dnes už se dají koupit třeba takové ty infrasauny, které nezaberou moc místa. Nebo z vlastní zkušenosti můžu doporučit mrknout třeba na venkovní sauny, pokud doma nemáte moc místa. 

  • Já za sebe zase můžu moc doporučit kozí kolostrum od www.betula.cz , jak říkáte, školky jsou zlo a naše malá má hroznou imunitu ale tohle nám moc pomohlo. 
  • o 100 % zvýší imunitu otužování...a je to skoro za darmo , takže choďte do sauny nebo se otužujte doma :-)
  • Muj syn od narozeni mel porad problemy s nachlazenim..navic v 9 mesici jsem ho musela dat do soukrome skolky a to nebyl tyden kdy by nebyl nemocny…muj doktor je hodne na prirodni produkty a doporucil mi na posileni imunity Hlivu ustricnou, prodava se jako sirup a malymu moc chutna…navic fakt pomaha (cca 8 mesicu nebyl nemocny). Da se koupit v lekarne nebo pres net: http://www.vegi.cz/cz/katalog/pro_deti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit