Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Letos po velmi dlouhé době nebudu slavit valentýna sám. Proto chci té své lásce udělat opravdu radost a vybral jsem ji už teď chytré hodinky https://www.smartomat.cz/armodd-wristcandy-3-rose-gold/ Líbí se mi, kolik mají funkcí v poměru toho kolik stojí. Vypadají fakt velmi dobře. 

  • sanskrybastr

    No, když jsem ještě byl nezadaný, tak jsem to řešil prostě tak, že jsem Valentýna nijak neprožíval a jednoduše ho ignoroval. Naprosto mi to vyhovovalo. Teď už naštěstí partnerku mám a společně Valentýna slavíme.

    • Taky se ženou Valentýna každoročně slavíme. O žádné velké oslavy se ale teda určitě nejedná. Máme ale takovou tradici, že si zajdeme na společnou večeři a pak večer něco podnikneme. Třeba tento rok jsme se rozhodli vyzkoušet erotické masáže Praha. Můžu vám říct, že na Valentýna to byl úplně ideální program. :) 

  • Valentyn,je hezky svatek,ale nepripada mi tak dulezity...Vztahy by se meli udrzet i bez Valentyna porad.Vytraci se cit u mladych,pochopeni,trpelivost a ucta k protejsku.Muzi by si meli vazit prace zen v domacnosti,vychova deti atpod.a pomahat,ne vsechny problemy nechat jen na zene..a opacne...Meli by si vazit vztahu a vylepsovat ziti,ne se vzajemne trapit a nicit vztah,vzdalovat se sobe,kdyz to muze byt lepsi a byt si oporou...Kdyz neni snaha ve vzajemny lad,aby bylo lip,vztah uvada a neni snaha v nic lepsiho,i kdyby vse slo,jeden zklame a pak chybi duvera...,vztah uvada,odciziji se...
  • clanek pro zoufalce, ne snad ze by bylo necou zoufaleho na tom, kdyz je zrovna ted nekdo sam,ale zoufale by bylo se podle clanku riditl misto tohol aby clovek delal neco "normalniho" a ne jit na rande sam ase sebou OMG *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit