Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem si také udělal radost a pořídil jsem si chytré hodinky https://www.spyexpert.cz/smart-hodinky/176-bluetooth-smart-hodinky-.html je pravda, že je fajn je mít na ruce při práci a nemuset kvůli každému hovoru nebo sms vytahovat mobil. Hodně mi to usnadňuje práci. 

  • Chytré hodinky s kamerou a ještě i s detekcí pohybu https://www.spyexpert.cz/hodinky-s-kamerou/227-hodinky-s-full-hd-kamerou-a-detekci-pohybu.html Kupovala jsem je, když jsem je potřebovala při prověřování prodejny u nás v obchodě. Fungují dokonale a jak sám uvidíte, tak je koupíte i za velmi příjemnou cenu.

  • Nevíte náhodou někdo, jestli chytré hodinky mají i kameru, se kterou by šlo nějak relativně rozumně natáčet? 

  • No, já jsem se třeba při výběru hodinek hodně orientovala podle značek a taky podle toho, jestli budou sedět k mému stylu. Vzhledem k tomu, že mám ráda věci od Gucci, tak jsem si od nich nakonec koupila i hodinky. Povedlo se mi vybrat jedny takové decentní a musím říct, že na jejich nošení jsem si velice rychle zvykla. Na to, o jakou značku se jedná ani nebyly nijak drahé. 

  • Já jsme chtěl chytré hodinky, které budou funkční, ale nebudu se o ně muset bát si je vzít třeba i do práce. Proto jsem si vybral chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-roundz-3-cerna/ za super cenu. Mají funkce jako mnohem dražší hodinky. 

  • Máte na mysli normální nebo nějaké smart hodinky? Jestli smart hodinky, tak zkuste mrknout třeba na ty od Carneo - https://www.carneo.cz/smart-hodinky Sama jsem si je nedávno koupila a zatím jsem s nimi spokojená. Konkrétně mám ten model Prime slim. Myslím si, že za ty peníze jsou super a hlavně i dobře vypadají na ruce. 

  • Koupit je můžete jen za dva tisíce, a to je opravdu luxusní cena. Podívat se můžete na stránky  https://www.lokatech.cz/detske-hodinky-s-gps-lokatorem , kde je můžete vybírat ze 3 barev. Hodinky mají velký přehledný displej a aplikaci pro Android a iOS v češtině

  • Tak to je super, jestli se to dá takhle používat. Kde bych takové chytré hodinky koupil a za kolik bych je mohl koupit? 

  • Zkušenost mám a funguje to velmi dobře. Přes mobilní aplikaci můžete sledovat aktuální polohu hodinek, ale i historii trasy hodinek. Dítě může chytré hodinky používat místo mobilního telefonu, protože přes hodinky je možné i volat. Dáte do nich sim kartu a jsou funkční, je to velmi jednoduché na ovládání. 

  • Já chtěla přítelovi koupit tyto hodinky k narozeninám. Moc se ale v hodinkách nevyznám. Je to dobrá značka? Popřípadě kterou byste mi doporučili?

  • Chtěl bych koupit chytré hodinky pro dceru, které je 9. Díval jsem se už na nějaké a našel jsem pár hodinek s funkcí sledování aktuální polohy. Máte někdo zkušenost, jak takové hodinky fungují? Jak moc je to přesné? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit