Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    U nás je to navíc ještě tak, že si manželka vybírá boty. I když teda co nosím na plesy společenské zvyšující boty s podpadkem, tak už to nemá zase tak složité. Ale tak jako já jsem holt moc nevyrostl a ona je zase navíc poměrně vysoká. :) Takže když spolu občas tančíme, tak to vypadá fakt hodně zajímavě. Ale jako mi to nevadí. Nechtěl bych, aby se musela omezovat kvůli mě. 

  • Tak to, že na ples to chce vybrat nějaké opravdu pěkné šaty je jasná věc, ale co třeba doplňky? Například různé šperky, náušnice a tak. Jaký na to máte názor? Já si například myslím, že právě výběr vhodných šperků je stejně důležitý, jako to, co máte na sobě. No a asi nejdůležitější samozřejmě je, aby to k sobě hezky ladilo. 

  • Strašně ráda bych nakombinovala černé lodičky 

    • milacekpublika

      Já myslím, že černé lodičky se kombinují v pohodě. Třeba s červenými šaty. Nebo jsem i viděl slečnu, která byla trochu alt a nosila černé šaty, k tomu výrazné líčení a pěkný náramek Spojení. Záleží pak na tom, na co vy samotná si troufáte. :-) Ale zrovna černé lodičky jsou na kombinování fakt jednoduché. Černá se totiž hodí skoro ke všemu (snad jen ke světlým šatům si ji neberte). 

  • joskadevatej

    Žena koncem minulého roku také sháněla nějaké šaty na ples. Říkal jsem jí ať si nějaké půjčí v půjčovně ale ona že ne, že si raději koupí nějaké vlastní. Musím ale říct, že ty, co si nakonec vybrala jsou opravdu překrásné. Tuším, že to byly tyto: https://yesmoda.cz/spolecenske-saty/1849708-star-night-spolecenske-saty-vinove-cervena.html

  • Už asi měsíc sháním plesové šaty, obchodů milion ale takový výběr všude, že se nemůžu vůbec rozhodnout :D
  • ivanka386

    Parádně napsané. Také bych si pomalu měla začít shánět nějaké plesové šaty. Naše dcera bude mít v lednu ples a já zatím žádné nemám. Kamarádka mi ale nedávno doporučila tuto stránku: https://www.skvostnesaty.cz/. Mají tam hodnocení a recenze různých šatů, takže nakonec asi vyberu podle nich. :-)

    • Moje žena taky zrovna nějaké společenské šaty shání. Problém je v tom, že ona by potřebovala spíš nějaké těhotenské. Zrovna nedávno jsme se po nějakých dívali tady https://www.happymum.cz/ ale tam prý nemají to, co by chtěla. Nemáte někdo tip kde by se daly nějaké těhotenské společenské šaty sehnat?

    • sanskrybastr

      Jestli pro vás můžu mít jeden tip, tak než budete šaty kupovat, tak zkuste mrknout na nějaký second hand. Mé ženě se teď pár týdnů zpět přes tento sekáč https://www.onlinesekac.cz/ povedlo sehnat jedny moc hezké plesové šaty za pár korun. Zkuste mrknout, třeba tam nějaké budou mít. :-)

    • macinan

      A nepřemýšlela jste třeba nad tím, že byste si šaty na ples půjčila? Podle mě je celkem zbytečné investovat velké peníze do šatů, které vám pak budou akorát viset ve skříni. Jestli můžu doporučit, tak pěkné společenské šaty nabízí třeba i tato půjčovna svatebních šatů.

  • Šaty jsou pochopitelně naprostý základ, nicméně kromě nich je potřeba myslet taky na výběr vhodných doplňků. Já si teď například objednala krásný náramek z www.midorini.cz/naramky, tak se těším, až ho vytáhnu někam na ples :)

    • Tak s těmi doplňky úplně souhlasím. Ty náramky nevypadají špatně. Já bych ale určitě nezapomínala ani třeba na nějaké pěkné originální náušnice. Ty jsou taky skvělý doplněk. Já si například teď nedávno jedny takové náušnice koupila z https://www.piw.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit