Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejde o cenu, ale o její složení, a to mají dražší kosmetiky prostě kvalitnější :-) . Takže já si myslím, že cena jde ak trochu ruku v ruce s kvalitou. Samozřejmě to není záruka. Já jsem se naučila koukat na složení všeho, co nakupuju a minerální kosmetika není výjimkou :-) .

  • Je krasne na tohle koukat s odstupme casu. :)

  • No, já třeba s levnou kosmetikou bohužel nemám moc dobré zkušenosti, takže za mě je jednoznačně lepší si za kvalitní kosmetiku trochu připlatit. Já s kosmetikou ráda experimentuji a zkouším neustále nějaké nové značky atd. Teď mě například dost zaujala korejská kosmetika. Ta je výborná. Znáte? Jestli ne, tak doporučuji vyzkoušet. :)

  • milacekpublika

    Tahle teorie se na první pohled snaží vyvrátit sama sebe. Jasně, že kvalitní věci jsou vždycky dražší. Kosmetika pro zralou pleť koupená u kvalitního výrobce z bio látek bude vždycky kvalitnější než nějaký škvár z DMka nebo prostě obyčejné drogerie. Tím nechci říct, že tam nenarazíte na kvalitu, ale prostě věc za dvě stovky bude vždycky z podstaty věci kvalitnější než věc za padesát korun. ;-) 

  • Za mě totální hloupost. Já si kupuji levné šminky na https://www.najdiprodukty.cz a bohatě mi to stačí. Vypadá to dobře a je to i docela kvalitní. Navíc když se na tom dá ušetřit nějaká ta korunka, nevidím důvod proč vyhazovat peníze za ty drahé přípravky. Parfémy jsou samozřejmě něco jiného, ale u kosmetiky bych se toho vůbec nebála. 

  • Dobrý den holky(píšu z uctu pritele :) nemáte některá zkušenosti s těmito věcmi na modeláž nehtů? Dnes jsem na tuto stránku narazila poprvé. Je mi teprve 15 let a s líčením a kosmetikou teprve začínám a nevím, jestli ty ceny tam nejsou moc velké. Nebo e to tak normálka a mám se na toto připravit? :D

  • Ahoj, já tedy jestě snad nikdy ve svém životě nevyzkoušela nějakou doopravdy drahou kosmetiku, ale třeba velice rád využívám s manželkou kosmetiku z těchto stránek zde, protože se dá využít na jakýkoliv typ pleti a to si myslím, že dokáže nabídnout jen opravdu malý zlomek značek :-) Kdybyste měl kdokoliv jakékoliv dotazy, určitě se ozvěte.

  • ivanka386

    Zajímavý článek, díky mockrát. Já osobně jsem toho názoru, že za kosmetiku nemá moc smysl vyhazovat majlant, protože ten rozdíl v kvalitě zas až tak velký není. Co se konkrétních výrobců kosmetiky týče, tak já mám například skvělé zkušenosti s tímto: https://www.beamia.cz/ Jejich kosmetika není nijak přehnaně drahá, je vyráběná u nás a hlavně skvěle funguje. 

    • Mockrát díky za tip.Jestli pro vás taky můžu mít jeden tip, tak až budete zase příště shánět, tak zkuste mrknout sem: https://www.panzdravi.cz/ Právě odtud kosmetiku kupuji už nějaký ten pátek a musím říct, že zatím jsem s ní velmi spokojená. :-)

  • Kupuju už léta krém v koenzimem Q10 v Lídlu za 49,-Kč a v životě sem neměla lepší krém, výborně se vstřebává a je prostě super. Zkuste, uvídíte že nekecám
  • Jak vybrat správně? Podle mě je to velice jednoduché - nechte si ošetřit v kosmetice pleť, máte-li příjemný pocit i z těch přípravků, zeptejte se na jméno přípravků, nemusíte hned, nechte to trochu zažít...Já to dělám tak, jestli chce zákaznice změnit tu svoji kosmetiku za "moji", doporučím jí nejdříve spotřebovat tu, co má doma. Navrhnu jí nějaké přípravky, dám jí domů vzorečky, komunikuju a komunikuju. Výsledek je uzavřená klientela zákaznic. Nové beru vyjímečně, spíš je mi jich líto, že by je někde španě ošetřili...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit