Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele já jsem koupila skrytou kameru z obchodu https://www.spyexpert.cz/ doporučím se tam podívat a skrytou kameru vybrat podle toho, jak se vám to bude do daného místa hodit. Najdete tam totiž skryté kamery v předmětech, ve kterých by vás ani nenapadlo, že tam může být. 

  • Tak to jste měla úspěch teda. Jakou skrytou kameru jste mu tam dala? 

  • Stejně jsem na to šla, dala jsem mu do kanceláře skrytou kameru a velice rychle se mi potvrdilo, že mě podvádí. A to prase si tam nevodilo jen jednu, ale asi 4 holky, které střádal den co den. Fuj, zase je mi z toho špatně, když si na to vzpomenu. 

  • Dobrý den, já bych chtěla konečně manželovi dokázat jeho nevěru. Potřebovala bych mu k tomu ale do kanceláře dát skrytou kameru. Jak bych tohle měla audělat tedy? 

  • No, co mám zkušenost ze svého okolí, tak je to teda většinou spíše naopak, tedy že muži jsou mnohem více nevěrní než ženy. Když už jsme u tohoto tématu, tak jsem před časem narazil na jeden velmi zajímavý článek, který se právě nevěry týká, viz https://jsme.cz/priznani-k-nevere-jaka-jsou-pro-a-proti-kdyz-pujdete-s-pravdou-ven Určitě doporučuji přečíst.

  • Je to tak. To jedna dívka se pomilovala s chlapcem, který se jí stydlivě přiznal, že byl dosud ještě panic. A po prvním milování se jí on ptá. "A kolikátým tvým milencem jsem já"??? A dívenka odpoví: "Moment, ale budu ti asi říkat Boeingu". A proč Boeingu, to jsem byl napoprvé tak dobrý" ??? Ne, ale jsi můj sedmistýčtyčicátýsedmý! !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit