Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Musím říct, že z těch mainstreamových obchodů je Tchibo fakt super a možná patří k nejlepším u nás. Přesto ale nemají na klasický e-shop se zrnkovou kávou, který se zaměřuje na trochu více výběrovou kávu a má tam ten větší vhled. Na druhou stranu ale co si budeme povídat, ono je to prostě tak u všech velkých firem.

  • Já mám kávu velmi rád. Bohužel jsem ji ale v poslední době musel dost omezit kvůli problémům s tlakem. Život bez kávy bych si ale asi nedokázal představit, tak teď experimentuji s její zdravější alternativou z cikorky, viz https://www.milota.com/eshop/cikorka-cekankova-kava-milotka-759 Pokud taky hledáte nějakou zdravější alternativu klasické kávy, tak určitě doporučuji vyzkoušet. 

  • macinan

    Tchibo podle mě dělá nejlepší kávu. Tedy alespoň já ji mám hrozně ráda. Dřív jsem si kávu dělala ručně, ale před časem jsem si pořídila automatický kávovar a musím říct, že mi to celý proces přípravy kávy hodně zjednodušilo. Jen teda mám trochu problém s tím, že se mi v něm začal usazovat vodní kámen. To by ale snad mohl vyřešit odvápňovač. Třeba tento: https://www.penepex.cz/delonghi-ecodecalk-odvapnovac-500-ml/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit