Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Jako já jsem i za sebe jako chlap docela rád, že jsou firmy jako pneuservis Praha, které se mi pravidelně připomínají, že je zase doba přezutí. Jako tenhle klientský servis si fakt nechám líbit a přijde mi to naprosto v pohodě, protože jako klient na to nemusím myslet. Podobně to mám rád třeba na STK, když se mi třeba měsíc dopředu připomenou, že si mám domluvit kontrolu.

  • Já mám teda osobně dobrou zkušenost s pneu servis Praha. Je tam příjemný pán a ten má i nějakou ,,databázy" lidí a posílá zprávy, že je na čase vyměnit pneumatiky,. Tak mi dojde zpráva, dojedu tam, vymění to za pár minut a zase můžu jet s klidným srdcem, že nejezdím se špartnýámi pneumatikami.

    • My teď na jaře museli po dlouhé době na přezutí do pneuservisu. Pěkně se to přezutí díky tomu protáhlo. Normálně naše auto manžel přezouvá doma svépomocí. Bohužel se mu ale rozbil jeho kompresor, který používá na nafukování a servis šroubových kompresorůtrval déle, než předpokládal. Naštěstí už to má ale opravené

  • Zdravím, další otázkou je, kdy nasadit zimní pneu? :) Jak se to pořád mění, aby se v tom člověk vyznal! I když je pravda, že na internetu jsou vždy dostupné články, které pomohou! Zajímalo by mě, kde nakupujete pneu? Osobně či přes internet a případně, zda máte zkušenosti s tímto e-shopem: http://www.pneu-kvalitne.cz/pneumatiky/letni-pneu/195/65/R15? Děkuji.
    • Ahoj, autoservisy a pneuservisy naštěstí a navzdory coroně stále jedou, i když jeden nikdy neví, takže letos bych s výměnou pneumatik moc neotálel... Za sebe mohu doporučit https://www.alukola-obchod.cz/ - alu kola, pneumatiky..vše koupíš na jednom místě napřímo u dodavatele a za parádní kačky. Pohoda jazz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit