Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Jako já měl z moudráků obrovský strach. Když se mi pak extrakce potvrdila, tak jsem se skoro zhroutil. Nakonec mi ale stomatologie Praha 2 udělala natolik citlivý zákrok, že jsem se po něm fakt musel smát na svět. Sice s nateklými ústy a bolestí při léčbě, ale jako fakt mě to zbavilo hysterie a fobie ze zubaře.

  • Já ti rozumím. Byla jsem na extrakci zatím jedné osmičky a bolelo to jako čert a to si myslím, že mám hodně dobrou zubní lékařku http://www.schwarzdent.cz/nase-sluzby/extrakce-zubu/. Osmičku mám ještě jednu a ta v budoucnu půjde taky ven, ale zatím mi nedělá žádný problém :-). Kamarádka byla také jako ty na extrakci všech 4 osmiček najednou, ale té to dělali v celkové narkoze, což měla úplně nejlepší. Tobě tu možnost nenabídli???
  • Já byl na extrakci čtyčech osmiček.Vživotě mě nic nebolelo tak jako tenhle zákrok a po něm.Já byl zpocenej jak vrata u chlíva.Ale mám už svatej pokoj a zuby mě od tý doby už nikdy nebolely.Koho bolej osmičky tak musej ven.Jiný řešení nejni.Jinak to děsně otravuje život.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit