Přejít na výpis diskuzí
Kolegové si to rozdali přímo v kanceláři!
1.6.2012 | Danica Klein
10 příspěvků
-
No... Co oči nevidí, to srdce nebolí. Já si myslím, že to není nic zvláštního. Jen si zapomněli zatáhnout rolety, takže byli všem na očích. Nebo možná chtěli být, kdo ví? :D Každopádně asi mi každý svobodný muž v kanceláři potvrdí, že takové horizontální žaluzie na oknu jsou fajn doplněk. :) Protože když děláte spoustu hodin týdně, tak kde jinde se socializovat než v zaměstnání? :)
-
Jó, když je chuť a jde se na "to", tak to nemá chybu.
A víte jaká je výhoda manželství ? Máte sex i když na něj nemáte náladu. :-)) -
Super přivýdělek! Potřebujete si přivydělat a nevíte jak, nebo nemáte čas? Buďte mezi prvními, kteří vyzkouší tuto revoluční příležitost!
- Žádné vstupní poplatky
- Registrace je nezávazná
- Můžete se kdykoliv odhlásit
Není co ztratit, můžete jen získat..
Stačí kliknout na
http://www.revolucnireklama.cz/index.php?ido2= 18876 -
Šmírák, který očividně nemá co na práci :D
-
Tak jsem chvíli zaváhal, jestli nejsem na stránkách Blesku. Takovou ...... zařadit do zpráv může jen blb !!! *7*
-
všude, ve větším měste je to normální a Praha vede
-
-
" popsal BRITSKÉMU serveru "
Odkdy je Praha v Anglii?
-
-
Zde máme příklad toho, co se někdy děje na pracovištích. Panstvo si krátí dlouhé chvíle a "lopaty" se lopotijó! Doufám, že tito dva jedinci již v naší firmě nepracují!
Osm z deseti tajných policistů doporučují nainstalovat odposlechy. -
-
Tak jestli ti přijde líto, že nemůžeš to co ti úředníci tak si to udělej lopatou, když ji pořádně nalubrikuješ určitě si ji narazíš do zadku a přinejhorším řekni nějákýmu tvýmu kolegovi, protože s tvoji závistivou svinskou povahou předpokládám, ti ji tam narazí kolegové rádi :o))
-
-
Přesně tak to cítím, ta závist!!! Přitom každý může pracovat v kanceláři, když bude chtít.
-
-